Horoskopi visai nedēļai

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, kas tevi sagaida no 29.aprīlim - 5. maijam.

AUNS Atturies no strīdiem ar augstākstāvošajiem, tas tikai radīs liekas problēmas, apgrūtinās tavu ieceru īstenošanu. Labāk centies būt pēc iespējas diplomātiskāks, savāktāks un neļauj vaļu savam ugunīgajam raksturam. Naudas lietas šonedēļ labāk kārtot trešdien vai ceturtdien. Brīvdienās droši aizmirsti par visiem profesionālajiem uztraukumiem un ļaujies romantiskai divvientulībai ar otro pusīti.

VĒRSIS Modīsies taisnības izjūta, kas neļaus likt novārtā nedz savas, nedz arī apkārtējo intereses. Piemērots brīdis, lai izkarotu priekšniecības atbalstu saviem nākotnes plāniem, veltītu laiku juridiskām lietām. Savukārt attiecībās ar tuviniekiem centies būt iejūtīgāks, neļauj profesionālajām nebūšanām izpausties privātajā dzīvē! Šī nedēļa var būt zīmīga tiem Vēršiem, kuri nesen sākuši jaunas attiecības. Tu lieliski sapratīsies ar gados jaunāko paaudzi.

DVĪŅI Veiksmīgi sastrādāsies gan ar sava gadu gājuma, gan pieredzes bagātākiem kolēģiem. Visticamāk, iemantosi slavu un atzinību, jo būsi ne tikai lietišķs un punktuāls, bet arī spēsi apliecināt savas nepārspējamās analītiskās dotības. Mīlas frontē daudz kas būs atkarīgs no tavas un partnera pielāgošanās spējas. Līdzko kāds no jums izdomās iespītēties, strīdi un nesaskaņas ilgi nebūs jāgaida. Nedēļas nogale kā radīta dažādiem braucieniem, ceļojumiem.

VĒZIS Attiecībās ar apkārtējiem stipri vien vadīsies no simpātijām un antipātijām. Taču šāda nostāja var radīt saspīlējumus attiecībās ar sadarbības partneriem. Centies rūpīgāk sabalansēt savas un līdzgaitnieku vēlmes, vajadzības. Ģimenes dzīvē spēsi panākt saskaņu ar tuviniekiem, jo īpašas rūpes izrādīsi par savām atvasītēm. Laulātais ne reizi vien var piespēlēt tev labas biznesa idejas, palīdzēt tikt galā ar ikdienišķiem sarežģījumiem.

LAUVA Šis ir patiesi piemērots periods sevis izglītošanai, lietišķu sakaru dibināšanai, kā arī līgumu slēgšanai. Nav izslēgts, kādam Lauvas zīmes pārstāvim nāksies kārtot ar nekustamo īpašumu, dzīvesvietas maiņu saistītus jautājumus. Šonedēļ ne reizi vien noderēs tev piemītošais apķērīgums un spēja rast kontaktu apkārtējiem. Naudas jautājumus vēlamāk kārtot nedēļas vidū. Turpretim ikdienišķās un ģimeniskās lietas labāk kārtosies nedēļas sākumā un pēc tam pašā izskaņā.

JAUNAVA Iespējams, nedaudz vairāk kā ierasts tieksies pēc personīgās brīvības, garīgās izaugsmes. Vēlēsies vairāk laika atlicināt filozofisku jautājumu risināšanai. Atskatoties uz paveikto, vēlēsies redzēt, ka tevis īstenotajam ir kāda dziļāka, patiesāka jēga. Taču pielūko, lai šis pārlieku aizplīvurotais skatiens nenovērš uzmanību no ikdienas darbiem, neveicina neuzmanības kļūdas tavā pašreizējā veikumā. Saskarsmē ar ģimenes locekļiem atturies no pārmērīgas stingrības.

SVARI Nedēļas sākumā var saasināties cīņa ar konkurentiem. Tavs galvenais trumpis būs apķērīgums, apdoma un spēja ietekmēt oponentu psiholoģiskā līmenī. Ja tev jāveic svarīgas pārrunas, vēlamāk tās ieplānot nedēļas vidū, savukārt naudas lietas prātīgāk būtu atlikt uz ceturtdienu vai piektdienu. Nedēļas nogalē vēlēsies aizmirst profesionālās nebūšanas un pilnībā ļauties ģimenes dzīvei. Zvaigznes iesaka būt piesardzīgākam ar tēriņiem, neļauties mirkļa iegribām.

SKORPIONS Liela nozīme būs tam, vai spēsi piedot aizvainojumus, neturēsi ļaunu prātu uz cilvēkiem, kuri tavā virzienā ir izteikuši nevainīgu un, iespējams, pat objektīvu kritiku. Centies būt atvērtāks savās emocijās, nebaidīties pielaist sev tuvāk pārbaudītus cilvēkus. Komunikācijā ar augstākstāvošajiem necenties par katru cenu pierādīt savu taisnību! Šoreiz ieguvējs var izrādīties tas, kurš pratīs laikus piekāpties, rast kompromisus. Mīlas jomā nedēļa sola gana jautrus, atmiņā paliekošus brīžus.

STRĒLNIEKS Tev šonedēļ, visticamāk, smaidīs veiksme, ar nosacījumu, ja pats nekļūsi vieglprātīgs, pārlieku bezrūpīgs. Centies būt apzinīgāks, kārtojot materiālas dabas jautājumus, nesteigties, risinot birokrātiskās nianses. Situācija ļaus rīkoties samērā brīvi, lielā mērā pašam diktēt savus spēles noteikumus. Attiecībās ar ģimenes locekļiem var iet samērā karsti. Nebūs viegli tikt galā ar atvasīšu untumiem, spītēšanos. Iespējams, tev nāksies aicināt talkā otro pusīti.

MEŽĀZIS Pilnīgi iespējams, ka straujiem soļiem tuvosies kādam no saviem kvēlajiem sapņiem. Pēdējā mirklī svarīgi nekļūt pārsteidzīgam, nepieļaut neuzmanības kļūdas. Saskarsmē ar kolēģiem neesi tik vēss, centies būt draudzīgāks, pretimnākošāks. Nav izslēgts, tev pašam ne reizi vien būs nepieciešams viņu padoms. Mājas dzīvē daudz kas būs atkarīgs no spējas pielāgoties partnerim. Šoreiz laulātais var netaupīt untumus, taču tas nenozīmē, ka tev jāzaudē savaldīgums. Centies būt saprotošāks.

ŪDENSVĪRS Sirdī vari sajust vēlmi pēc zināmām pārmaiņām. Katram Ūdensvīram tas nozīmēs kaut ko savu. Kāds apsvērs darba maiņu, savukārt cits vēlēsies sākt jaunas privātās attiecības. Svarīgākais ticēt iekšējai pārliecībai un neļaut apkārtējām negācijām bremzēt sevi! Nav izslēgts, ka sajutīsi nopietnāku interesi par ezoteriku. Kamdēļ nolemsi apmeklēt astrologu vai arī pats centīsies izprast savu zvaigžņu karti. Attiecībās ar mīļoto mācēsi panākt kopīgu valodu.

ZIVIS Zvaigznes šonedēļ it visā iesaka būt piesardzīgam, neļaut vaļu mirkļa iegribām, jo tās, visticamāk, novedīs tikai pie sarežģījumiem, finansiāliem zaudējumiem. Kopumā nedēļa veiksmīgāka tiem Zivs zīmes pārstāvjiem, kuri darbojas radošajā, pedagoģiskajā lauciņā, kā arī ir saistīti ar žurnālistiku. Mīlas ceļi šonedēļ būs neizdibināmi. Tie būs atkarīgi ne tikai no tavām, bet arī partnera garastāvokļa svārstībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu