Kipras pirmā sērijslepkavas lieta: atrasta vēl viena upure

TVNET/BBC
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Kiprā ezera dibenā atrasts koferis ar kādas sievietes mirstīgajām atliekām. Saistībā ar viņas nāvi aizdomās turēts bijušais armijas virsnieks, kurš ir salu valsts pirmais sērijveida slepkava, ziņo raidorganizācija BBC.

Līdz šim pavisam atrastas četru sieviešu mirstīgās atliekas.

35 gadus vecais grieķu izcelsmes kiprietis atzinies septiņu sieviešu un meiteņu noslepkavošanā. Visas upures ir imigrantes - filipīnietes, rumānietes un indiete vai nepāliete.

Šomēnes pamestās raktuvēs tika atrasti divu sieviešu līķi.

Aizdomās turamais pats aizveda izmeklētājus pie trešās sievietes līķa, no kura bija atbrīvojies raktuvēs netālu no Kipras galvaspilsētas Nikozijas. Vietējie mediji ziņo, ka slepkava ar savu upuri 2017.gada decembrī sapazinās kādā iepazīšanās portālā.

Ceturtās sievietes mirstīgās atliekas svētdien tika atrastas ezerā apmēram 30 kilometru attālumā no Nikozijas.

Aizturētais vīrietis policijai atzina, ka trīs upuru līķus esot salicis koferos un iemetis mākslīgajā ezerā pie pamestām minerālu raktuvēm. Ezerā peldēties nedrīkst.

Patlaban tiek veiktas analīzes, lai noskaidrotu upures identitāti.

Pirmā atrastā sērijslepkavas upure bija 38 gadus vecā Marija Roza Tibursio no Filipīnām. Pēc viņas mirstīgo atlieku uziešanas pamesto raktuvju teritorijā tika sākta izmeklēšana un uzietas vēl divu citu sieviešu - 28 gadus vecas filipīnietes un kādas indietes vai nepālietes - mirstīgās atliekas.

Aizdomās turētais atzinās vēl citās slepkavībās.

Tiek izskatīts, ka par slepkavas upurēm kļuva arī divu sieviešu mazgadīgās meitas.

Kipras policija kritizēta par to, ka nav ar pietiekamu nopietnību izmeklējusi imigranšu pazušanu. Rumāniete un viņas meita pazudušas kopš 2016.gada beigām.

CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu