Ar jaunu programmu Latvijā komiķi "The Umbilical Brothers"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"The Umbilical Brothers"
"The Umbilical Brothers" Foto: publicitātes

Austrālijas komiķu duets Šeins Dands (Shane Dund) un Deivids Kolinss (David Collins) jeb “The Umbilical Brothers” atkārtoti uzstāsies Rīgā, 4. oktobrī Kongresu namā.

“The Umbilical Brothers” pastāv jau vairāk nekā trīsdesmit gadus. Komiķi uzstājušies 38 valstīs ar dažādu programmu. Viņu humors, radošums un enerģija ir skatītāju apbrīnota visā pasaulē – Havaju salās, Ņujorkā, Tokijā un Maskavā, taču Rīgā apvienība uzstāsies otro reizi ar jaunu programmu, kas vēl pie mums nav izrādīta.

Šeina Danda un Deivida Kolinsa uzstāšanās apvieno pantomīmu, dažādu skaņu imitācijas, dialogu un inteliģenti izspēlētas ikdienas ainiņas, kas visiem labi pazīstamas. Komiķi reti izmanto apgaismojumu vai rekvizītus. Viņu performanču galvenais instruments – komiķi paši. Reizēm uz skatuves no publikas tiek aicināts arī kāds skatītājs.

“The Umbilical Brothers” performances iemīļojusi visdažādākā auditorija. Duets padomājis arī par vismazākajiem skatītājiem – kopā ar Berlīnes mākslinieku Johanu Potmu (Johan Potma) viņi nesen izdevuši bērnu grāmatu “Briesmonis manā mājā” ("A Monster in My House"), kas māca izvairīties no aizspriedumiem par cilvēkiem (vai briesmoņiem). Grāmata domāta bērniem no trīs gadu vecuma, taču komiķi uzsver, ka grāmata būs aizraujoša jebkuram, kurš sevi uzskata par bērnu.

Austrālijas duets viesojsies vakara šovos pie labi zināmajām TV personībām Deivida Letermana (David Letterman), Džeja Leno (Jay Leno), Stīvena Kolbēra (Stephen Colbert), kā arī pat uzstājušies britu karalienei.

Biļetes uz “The Umbilical Brothers” uzstāšanos 4. oktobrī Kongresu namā var iegādāties Biļešu servisa kasēs visā Latvijā, kā arī internetā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu