“39” – grāmata, kas var palīdzēt vistumšākajā dzīves brīdī

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Izdota Evitas Maurmanes ceturtā grāmata “39”, kas atklāj autores dzīvesstāstu – pārdzīvoto, zaudējot savu bērniņu un izejot sāpju un izaugsmes ceļu līdz jaunai gaismai un jauniem aicinājumiem savā dzīvē. Šis ir augšāmcelšanās stāsts, un tā būtība sakņojas pārliecībā, ka ikviens lielais dzīves kritiens, kas ved mūs cauri sāpēm un lieliem pārdzīvojumiem, noved jaunu iespēju un atklāsmju priekšā, un, protot to ieraudzīt, mēs dodam sev iespēju sasniegt jaunas, vēl augstākas dzīves virsotnes.

Šī ir pirmā grāmata latviešu valodā, kurā tiek aprakstīta sērošanas pieredze, parādot visas sērošanas fāzes. Autore atklāj dziļi personīgu stāstu, ievadvārdos norādot, ka grāmata veidota kā iedvesmas stāsts un pašpalīdzības līdzeklis cilvēkiem, kas dodas cauri sēru ceļam, kā arī terapeitiem, kuri strādā ar cilvēkiem sērās. Izprotot ar sērošanu saistītās izjūtas un emocijas, ir arī iespēja izprast savu tuvinieku sēras, lai varētu viņus atbalstīt.

Grāmatas atvēršanas svētki notiks 2. maijā plkst. 18.00 Latvijas Nacionālajā bibliotēkā 1. stāva izstāžu zālē. Uz grāmatas prezentāciju aicināts ikviens, kas sevī sadzird šī stāsta vibrāciju un jūt aicinājumu tur būt.

Grāmatas vēsti mūzikā izteiks čelliste un grupas The Sound Poets dalībniece Undīne Balode. Grāmatas “39” laikā tiks vākti ziedojumi Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas “Vecāku mājai”, tādēļ Evitas Maurmanes lūgums ir nenest ziedus, bet tiem paredzēto naudu ziedot “Vecāku mājai” (to būs iespējams izdarīt uz vietas).

Grāmatas autore Evita Maurmane, kura šobrīd ir dziedniece, apzinātas elpošanas terapeite un personības izaugsmes trenere (Life couching), vairākus gadus brīvprātīgi ir darbojusies “Vecāku mājā”, lai palīdzētu vecākiem, kas saskaras ar to sāpju, izmisuma un neizpratnes pilno pieredzi, kam pati autore ir gājusi cauri. “39” ir Evitas ceturtā grāmata, līdz šim savus lasītājus atradušas tādas grāmatas kā “Dvēseles čuksti”, “Laika grāmata”, “Māras Zeme Latvija”. Vairāk informācijas mājas lapā: www.evitamaurmane.com

Grāmata “39” būs nopērkama Latvijas lielākajās grāmatnīcās, ka arī interneta vietnē: 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu