Kivičam pirms aizlidošanas no Latvijas bankomāts “apēdis” 400 eiro (10)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: facebook.com/andris.kivics

Skandalozais mūziķis Andris Kivičs un viņa mīļotā sieviete Liene Skulme pirms aizlidošanas no Latvijas uz "kādu zemi ar palmām" piedzīvojuši nepatīkamu incidentu kādā Rīgas tirdzniecības centrā – bankomāts paņēmis viņu 400 eiro, bet nav ieskaitījis šo naudu kontā.

“Es zinu, ka jums ir švaki ar līdzekļiem, bet varbūt var kaut kā savest tos bankomātus kārtībā? Tagad mūsu nauda ir "iesūkta" un mums vēl jāgaida 10 DIENAS? WTF? P.S. Labi, mums tā nav pēdējā nauda, bet ja būtu? KURŠ UZŅEMTOS ATBILDĪBU? Pareizi - Latvijā neviens,” raksta dziedātājs.

Kā jau ziņots, svētdienas, 28. aprīļa, vakarā vietnē "Facebook" pāris publicēja savu, kā paši atzīst, pēdējo tiešraides video pirms došanās prom no dzimtenes. 

Uz jautājumu, ko mūziķis plāno darīt ārzemēs, Kivičs sacīja, ka ir ar mieru strādāt bārā, spēlēt ģitāru kafejnīcās, kā arī darboties tūrisma nozarē.

Plaši aprunātais pāris atklāja, ka šogad plāno apprecēties. Tiesa, Kiviča un viņa divu meitu mammas Madaras Kivičas laulība joprojām oficiāli nav šķirta. 

Komentāri (10)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu