"Vingruma" Ieva: te nu arī būs dzimšanas dienas torte, prosseco un Lieldienu olas! Nekā, mani rezultāti ir pozitīvi: -1 kg!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Vingruma klubs

Pirmdiena vēl izlaidības un svētku noskaņā, bet otrdienā Normunds paņēma uz izbrīnu: jāsveras! Nepaspēju ne satraukties, ne panervozēt, kad bija jākāpj uz gudrajiem svariem. Nu tad te nu arī būs: dzimšanas dienas torte, prosseco un Lieldienu olas!

Ka tevi divi deviņi!!! Nekā, mani rezultāti ir pozitīvi: -1 kg pa šo ēšanas piesātināto nedēļu!!! Nu ja var ēst un tievēt, ko tad vēl vairāk cilvēkam vajag?

Es pat vairs nedzirdu, ka Ingai ir par 500 g labāks rezultāts. Kā tautā saka: who cares?

Pirmo reizi satieku Līvu klubā, kurai ir riktīgs ķēriens uz bildēšanu. Profesionālis ir un paliek profesionālis. Labi, ka ir palīdzīgi cilvēki, arī vecie darba kolēģi, Viktorija, kura mūs nobildē skaistā pozā.

50 gadi tomēr nav nekāda mazā lieta, un esmu nolēmusi svinēt ar valstij piemītošu vērienu, t.i., visu atlikušo gadu. 24. aprīlī sasvinējos ar kolēģiem, draugiem, cīņu biedriem ļoti jaukā vietā, kuru varu ieteikt visiem. Caps! Gustava Zemgala gatvē 76, Teodora mājas sētas puse vai vismaz tā sadaļa, kura ir pret LMT ēku. Šokolādes aromāta apņemti, mēs sēdējām un baudījām gardumus.

Tas, protams, nozīmē, ka 25. aprīlī nāca kā saukta izstāde Tartu, kur nostaigājās kādi 5,5 km, un vakarā Vingruma klubā draugi trenažieri pielika treknu punktu vispārīgai izlaidībai. Mans jaunais atklājums ir Tredmill treniņš, kur 20 minūšu intervālā ir dažādas grūtības celiņš, t.i. ar paaugstinājumu un bez.

Smieklīgas varbūt tās mazās uzvaras un lieliem sportotājiem pat ļoti, bet atcerieties, ka sākumā mani pat nelaida uz lentes, nebija tur ko darīt (lasi - tizloties). Prieks, ka ar darbu var panākt rezultātu.

Kopā 20 min uz celiņa, 20 min uz riteņa un vēl spēka vingrinājumi, labs darbs, kas padarīts.

Tā kā dienu šajās nedēļās ir tik cik ir, te es domāju darba dienas, tad jāsarauj, kamēr var. Piektdien, 26.04., Vingruma klubā jāpaspēj padarīt darbiņš pirms teātra – Nacionālais “Divi vienā”, Teātra dienas koncerts. Mana dzimšanas dienas dāvana man un paldies Solvitai.

Treniņš sastāv no iepriekšējās programmas, tikai riteņbraukšanu pavelku ilgāk. Pašā pēdējā brīdī atcerējos, ka nav prātīgi ļoti satrenēt kājas, jo būs grūti nosēdēt teātrī. Te vietā teiciens: kas nav galvā, ir kājās! Šoreiz krampīši...

Sārtie iesportotie vaigi nepazūd, arī ienākot Nacionālajā teātrī. Izrādes pirmā daļa atskats uz muzikālām sadaļām no dažādām izrādēm - gan Leo, gan Bāskervilu suns, gan citām. Otrā daļa atbilstoši garastāvoklim un piektdienai - Circeņa pavasaris. Velkam uz zoba politiķus un citus tautā pazīstamus darboņus. Varam pasmiet gan par sevi, gan citiem. Viegli izklaidējoši, tieši kā gribējās.

Sestdiena šoreiz ir Lielās talkas diena. Laikam jau visiem, kuriem ir kāds savs nostūris, tā lielākā darbošanās ir pa mājas pagalmu. Ikšķilē, kā ierasti, mans melnais draugs, suns Dino, sagaida mani kā piekto pasaules brīnumu. Tam suņam prieka nekad netrūkst, jo viņš zina - būs pastaiga. Dino gan vēl nenojauš, ka, pateicoties labiem laika apstākļiem, pastaigas maršruts tiks pagarināts. Viss tikai savtīgu nolūku dēļ, man jau ar vajag paiet tālākus gabalus. Līdz plānam par divriteni vēl netieku, bet gaidiet – būs!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu