Deju mūzikas grupas "Pamatinstinkts" solistei atklāts vēzis

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Ilze Kalve
Ilze Kalve Foto: LETA

Deviņdesmitajos gados populārās pašmāju deju mūzikas apvienības "Pamatinstinkts" soliste Ilze Kalve atklājusi, ka viņai diagnosticēts vēzis, vēsta izdevums "Privātā Dzīve".

Intervijā izdevumam 49 gadus vecā dziedātāja un Latvijas Televīzijas korespondente Lielbritānijā atklāj, ka šā gada februārī sajutusi, ka "vēderā ir kaut kas tāds, kam tur nevajadzētu būt".

«Sākumā bija šoks, sirreāla sajūta – it kā tas nenotiktu ar mani,» brīdi, kad ārsts paziņoja diagnozi – ļaundabīgs audzējs –, atceras dziedātāja. «Nekad nebiju iedomājusies, ka ārsts man pateiks – vēzis. Man taču nekad nekas īsti nopietns nav kaitējis.»

Kalve atklāj, ka Anglijā ģimenes ārsts neko aizdomīgu nemanīja, tāpēc viņa devās uz dzimteni, kur daktere secināja – ir olnīcā cista, kura jāoperē. Vēlāk atklājās, ka tas ir olnīcu vēzis. 

Ilze neslēpj, ka uzdevusi sev jautājumu – kāpēc tas piemeklēja tieši viņu?

"Medicīnai konkrētas atbildes nav. Stress? Nu labi, bet tad jau visiem jābūt slimiem ar vēzi. Pārtika, vide? Tieši tas pats! Tad jau jāslimo visiem. Visticamāk, pie vainas ir ģenētika, jo ir bijuši vēža gadījumi ģimenē," viņā saka. 

Pēc veiksmīgām operācijām Ilze ir atgriezusies Lielbritānijā.

Lai veselība! 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Nepalaid garām!

Uz augšu