Vingruma maratona mentors: Tas būs reāls ieguvums!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: No personīgā arhīva

Vingruma maratonam finišējot maija vidū, jūs, TVNET lasītāji un maratonistu līdzjutēji, noteiksiet uzvarētāju, kurš tiks pie vesela gada abonementa Vingruma klubā. Maratonisti trīs mēnešu laikā būs apguvuši jaunas prasmes un jau pieredzi, kā tas ir - sākt un veiksmīgi aizvadīt sevi pa fiziskās veselības uzlabošanas ceļu, apgūstot regulāras sportošanas iemaņas un mainot uztura paradumus. Ieguvēji šai procesā ir visi! Arī jūs, lasītāji un līdzjutēji, jo panākumi un uzdrīkstēšanās iedvesmo taču iedvesmo rīcībai! Vai ne?

Par maratonistu divu mēnešu rezultātiem – vienkārši lieliski! Divas dāmas, Ieva un Inga, gūst iedvesmojošus panākumus – ir zaudēti pa 11 ar pusi kilogramiem. Otras divas, Līva un Elīna, ir uzlabojušās par 5 un 3 kilogramiem – atzīstami!

Dāvis ir ciets kā klints, par ko pats ir izbrīnīts... Esot gaidījis muskuļu masas pieaugumu, bet svars nemainīgi ir vislabākās normas robežās – ap 75 – 76 kg. Tā turpināt, Dāvi! Fiziskā veselība nav izsakāma kilogramos miesas, bet gan varēšanā – darba spējās, spēkā un izturībā, kas nu tev ir jau citā līmenī nekā divus mēnešus iepriekš, sākot maratonu. Lieliski!

Atliek novēlēt visiem maratonistiem atlikušā mēneša laikā vēl ciešāk nostiprināt apgūtās prasmes un iemaņas! Tas būs reāls ieguvums!

Vingruma maratona mentors Normunds Rozenšteins

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu