Karsums arī nākamsezon spēlēs Maskavas "Spartak" komandā

CopyDraugiem X Whatsapp
Mārtiņš Karsums
Mārtiņš Karsums Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latviešu uzbrucējs Mārtiņš Karsums pagarinājis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Maskavas "Spartak", informē vienība.

Abas puses panākušas vienošanos uz nākamo sezonu.

Pagājušajā sezonā 33 gadus vecais Karsums debitēja "Spartak" rindās un kopumā 62 spēlēs izcēlās ar 11 vārtiem un 17 rezultatīvām piespēlēm. Pirms tam latvietis KHL čempionātā pārstāvējis arī Rīgas "Dinamo" un Maskavas "Dinamo" klubus. Uz šo čempionātu viņš pārcēlās 2010.gadā, kad neizdevās nostiprināties Nacionālajā hokeja līgā (NHL).

NHL turnīrā Karsums Bostonas "Bruins" un Tampabejas "Lightning" rindās kopumā aizvadīja 24 spēles, kurās guva vienus vārtus un veica piecas rezultatīvas piespēles.

Savukārt KHL čempionātā Karsums regulārajā turnīrā 443 spēlēs guvis 124 vārtus un veicis 125 rezultatīvas piespēles, bet Gagarina kausā viņa kontā 59 spēles, deviņi vārti un 12 rezultatīvas piespēles.

Šobrīd Latvijas izlase gatavojas kārtējam pasaules čempionātam, bet Karsums tajā nespēlēs.

"Spartak" rindas pārstāv arī cits latviešu uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, kuram ir līgums ar komandu arī uz nākamo sezonu, turklāt nupat par vienības galveno treneri tika apstiprināts Oļegs Znaroks, kura palīgs būs Harijs Vītoliņš.

Maskavas klubs aizvadītajā sezonā regulārajā čempionātā Rietumu konferencē ierindojās septītajā vietā, bet Gagarina kausa pirmajā kārtā atzina Sanktpēterburgas SKA pārākumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu