Somijas hokejisti pietuvina "Hurricanes" vienību Austrumu konferences finālam

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Karolīnas "Hurricanes" hokejsiti
Karolīnas "Hurricanes" hokejsiti Foto: Reuters/ScanPix

Rezultatīvi nospēlējot Somijas hokejistiem Sebastianam Aho un Teuvo Teravainenam, Karolīnas "Hurricanes" komanda spērusi platu soli pretī Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Austrumu konferences finālam.

"Hurricanes" svētdien izbraukumā ar rezultātu 5:2 (1:1, 1:1, 3:0) pārspēja Ņujorkas "Islanders", panākot 3-0 vadību Austrumu konferences pusfināla sērijā līdz 4 uzvarām.

NHL vēsturē komandai "play-off" sērijā līdz 4 uzvarām esot vadībā ar 3-0, tikai 4 no 192 gadījumiem nav izdevies uzvarēt sēriju, līdz ar to Karolīnas klubs spēris platu soli pretī nākamajai kārtai.

Uzvarētāju sastāvā Teravainens guva vārtus, bet Aho izcēlās ar 1 precīzu metienu un 1 rezultatīvu piespēli.

Vēl "Hurricanes" sastāvā vārtus guva kanādietis Džastins Viljamss un amerikānis Džastins Folks, bet ar 2 rezultatīvām piespēlēm atzīmējās amerikāņu aizsargs Džeikobs Slavins.

Šī dueļa uzvarētāji Austrumu konferences finālā spēkosies ar Kolumbusas "Blue Jackets" vai Bostonas "Bruins". Šajā sērijā ar 2-1 vadībā ir latviešu vārtsarga Elvja Merzļikina pārstāvētā "Blue Jackets".

Svētdien citā mačā Dalasas "Stars" savā laukumā ar rezultātu 4:2 (2:1, 2:0, 0:1) pārspēja Sentluisas "Blues", panākot neizšķirtu 2-2 Rietumu konferences pusfināla sērijā līdz 4 uzvarām.

Uzvarētājiem vārtus guva soms Rūpe Hincs, kuram tas bija jau 5. precīzais metiens šogad Stenlija kausa izcīņā.

"Stars" labā vēl pa vieniem vārtiem guva kanādieši Džeisons Specs un Džeisons Dikinsons, kā arī zviedrs Jons Klingbergs.

Savukārt ar 2 rezultatīvām piespēlēm izcēlās kanādietis Tailers Segins, krievs Aleksandrs Radulovs un norvēģis Mats Zukarelo.

Šī dueļa uzvarētāji Rietumu konferences finālā spēkosies ar Kolorādo "Avalanche" vai Sanhosē "Sharks". Šajā sērijā ar 2-1 vadībā atrodas "Sharks" hokejisti.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu