Jaunā pašmāju indīpopa apvienība "The Black Pockets" izdod debijas albumu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"The Black Pockets"
"The Black Pockets" Foto: publicitātes

Pašmāju grupa “The Black Pockets” laidusi klajā savu debijas albumu ar nosaukumu “The Best Of”, kā arī izziņo mini – koncertturneju.

Indīroka apvienība “The Black Pockets” izdod debijas albumu “The Best of”.

2016. gada sākumā, pēc izdotā singla “As Fast as I Can”, 2018. gada pavasarī atrādītā singla latviešu valodā “Spogulis rozā” un jaunākā garadarba “Politely" grupa prezentē pilnmetrāžas debijas albumu, kurā apkopotas deviņas dziesmas no pirmā apvienības radošā posma.

Noklausies albumu.

“Gluži kā kabatās, kurās brīžam atrodamas dažnedažādas lietas, arī albumā izpaužas grupas darbības daudzpusējā daba. Dziesmas savā būtībā ir atšķirīgas, tomēr ieturētas labās indīroka tradīcijās. Krāsu piešķir gan dažādi sitamie instrumenti, gan ērģeles, gan arī pūtēju trio, kas apvienojumā ar mūsdienu ritma grupas skanējumu un daudzbalsīgu dziedājumu raisa asociācijas ar sešdesmito gadu mūziku, turpretim šīs dziesmas atšķaidītas ar grupas jaunāko daiļradi, kas ieturētas indīpopa un roka nokrāsās,” par debijas albumā dzirdamo stāsta dziedātājs Rūdolfs.

Albums tapis piecu gadu laikā un precīzi raksturo to, kas ar grupu šo gadu laikā ir atgadījies – jautra kopā būšana, nedaudz politikas, sāpīgas šķiršanās, patīkamas šķiršanās, satikšanās un secinājumi par mums pašiem, pa virsu sarkastisks humors, kurš vijas cauri teju visām albuma kompozīcijām, kā arī pasniegts albuma nosaukumā.

Albuma digitālo versiju iespējams lejuplādēt grupas Bandcamp profilā.

Atzīmējot šo īpašo notikumu, plānoti pieci koncerti katrā Latvijas vēsturiskajā novadā, katram grupas dalībniekam pārstāvot savu novadu, kā arī noslēguma koncerts Rīgā.

3. maijā, Rēzeknē “Ausmeņa kebabs”, 4. maijā Valmierā klubā “Tinte”, 10. maijā Jelgavā klubā “Melno cepurīšu balerija”, 11. maijā Liepājā, 18. maijā Rīgā kultūras telpā “Autentika”.

 

Mediju atbalsta fonda ieguldījums no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. 

Par materiāla saturu atbild SIA "TVNET". Saturu veidoja Jānis Žilde. 

Foto: #SIF_MAF2019
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu