"Otra puse" laiž klajā jaunu dziesmu un piesaka Normunda Pauniņa 50. jubilejas koncertu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
“Otra puse”
“Otra puse” Foto: Andrejs Strokins

Popmūzikas romantiķi - grupa “Otra puse” laiž klajā jaunu dziesmu “Sākums” un piesaka solista Normunda Pauniņa 50. jubilejas koncertu.

Jaunais singls vēsta, ka katra diena ir kā jauns sākums. “Ir pagātne, kuru nevar labot, bet ir šodiena, ko var sākt no nulles, jo nekad nav par vēlu to sākt ar jaunu spēku un iedvesmu,” tā teic grupas līderis Normunds Pauniņš, paziņojot par savas 50. jubilejas koncertu, kas norisināsies 7. novembrī, VEF Kultūras pilī Rīgā.

Noklausies jauno dziesmu! Tās mūzikas autors ir grupas solists Pauniņš, bet vārdus radījis Roberts Gobziņš.

Par jauno veikumu Normunds piebilst: “Manuprāt, cilvēku uzdevums uz šīs pasaules ir darīt to labāku, cik vien tas ir iespējams. Un nevajag atlikt to uz rītdienu, bet sākt darīt to jau šodien, un sākt tieši ar sevi! Katra diena ir kā jauns sākums.”

Savukārt dziesmas vārdu autors Roberts Gobziņš norāda: “Visa apkārtne ir vienas vienīgas svārstības un viļņi. Cilvēki ir to uztvērēji. Vēlams pašiem būt arī raidītājiem. Dziesmas vārdi ir aicinājums radīt un raidīt.”

50 gadu jubileja

Normunda Pauniņa 50. jubilejas koncerts būs mirklis, kurā iespēja atskatīties uz paveikto, radīto un piedzīvoto. Jubilejas koncertā kopā ar Normundu uzstāsies grupa “Otra puse” un īpašie viesi - skatuves kolēģi un draugi, kas bijuši līdzās īpašos brīžos!

Normunds Pauniņš
Normunds Pauniņš Foto: Edgars Kalmēns/TVNET
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu