"Slavenības uz oglēm": Jānis Bukums

Viens no pirmajiem vasaras vēstnešiem, kā zināms, ir ugunskura un uz grila cepta ēdiena smarža, kas vilina no kaimiņu pagalma. Kas gan būtu latvietis, ja viņš kaut reizi nebūtu cepis šašliku pie dabas krūts, malkojot alu un klāt piegraužot svaigu gurķīti? Katram no mums ir sava iecienītākā recepte, bet interesanti, ar kādu ēdienu grila sezona saistās sabiedrībā atpazīstamiem ļaudīm? TVNET jaunajā rubrikā “Slavenības uz oglēm” aicinājām ar savu recepti dalīties mūziķi un skandalozā projekta “Caur ērkšķiem uz...” vadītāju Jāni Bukumu!

Jānis Bukums gatavošanā izmantoja 1 kg cūkgaļas karbonādes, svaigi spiestu citrona sulu, sāli, piparus, cukīni, papriku, sīpolus, "cherry" tomātus un "Spilvas" kečupu. Kāds bija gala rezultāts - uzzini video!  

Foto: Jānis Bukums gatavo savu iecienītāko grila ēdienu

Uz augšu