4.maijā sabiedrisko transportu Rīgā varēs izmantot bez maksas

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: LETA

Sestdien, 4.maijā, sabiedrisko transportu Rīgā varēs izmantot bez maksas, turklāt būs ieviestas izmaiņas autostāvvietu un klientu apkalpošanas centru darbībā, informēja SIA "Rīgas satiksme" pārstāvis Viktors Zaķis.

Bez maksas varēs braukt autobusos, tramvajos, trolejbusos un minibusos (balti-zilā krāsojumā).

Nakts satiksmes maršruti tiks nodrošināti naktī no 3. uz 4.maiju un naktī no 4. uz 5.maiju.

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas svinību dēļ nepieciešamības gadījumā sestdien arī īslaicīgi tiks ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme Aspazijas bulvārī pie Brīvības pieminekļa, Raiņa bulvārī pie Brīvības pieminekļa un citās pasākumu norises vietās.

Visi klientu apkalpošanas centri sestdien būs slēgti, bet 5.maijā strādās klientu apkalpošanas centrs Spīķeru ielā 1, kas būs pieejams no plkst.10 līdz plkst.16. Savukārt pirmdien klientu apkalpošanas centrs Brīvības ielā 49/53 būs slēgts, bet pārējo piecu centru darba laiks būs no plkst.10 līdz plkst.16.

Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietas, kuras apkalpo SIA "Rīgas satiksme", 4.maijā varēs izmantot bez maksas, izņemot pazemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama - tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

Pirmdien, 6.maijā, sabiedriskais transports, kā arī ekspresbusi un minibusi kursēs pēc brīvdienu grafika. Attiecīgi 6.maijā biļetes, kas paredzētas darba dienām, nebūs derīgas.

Pirmdien maksas autostāvvieta Vecrīgas teritorijā (R zona) strādās no plkst.6 līdz plkst.24 pēc spēkā esošajiem tarifiem. Pārējās maksas autostāvvietas 6.maijā strādās no plkst.9 līdz plkst.17, bet pazemes stāvvieta Krišjāņa Valdemāra ielā 5a pie Kongresu nama strādās atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu