Piektdienas horoskops: kas tevi šodien gaida?

Dienas horoskops
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Uzzini, ko sola zvaigznes!

AUNS Dienas pirmajā pusē var nākties kārtot dažādas formalitātes, apmeklēt valsts iestādes. Pēcpusdienā izdosies ātrāk aizšmaukt prom no darba, lai ļautos tīkamai atpūtai. Vakars solās būt piedzīvojumiem bagāts.

VĒRSIS Tev padosies visu veidu saimnieciski organizatoriskie jautājumi. Lieliski pratīsi vadīt lietišķas pārrunas, kārtot finansiālās nianses. Savukārt attiecību lietās viss neies tik gludi kā gribētos.

DVĪŅI Panākumus visticamāk gūs masu mediju, mākslas jomu pārstāvji. Tev neapšaubāmi izdosies uzrunāt plašāku auditoriju, gūt sabiedrības atzinību un novērtējumu. Nav izslēgtas romantiskas iepazīšanās.

VĒZIS Lai sasniegtu kāroto, tev vajadzēs izrādīt izteiktāku enerģiskumu, mērķtiecību, neatlaidību. Neļauj mirkļa emocijām pamest lietas pusratā. Ja reiz esi ko iesācis, noved konkrēto darbu līdz galam!

LAUVA Pateicoties plašajam kontaktpersonu lokam, izdosies saveidot jaunas lietišķās sadarbības, tādējādi uzlabosi savu materiālo situāciju. Parakstot līgumus, parūpējies, lai tiek ievērotas visas formalitātes!

JAUNAVA Nekļūsti pārlieku prasīgs pret sevi un padotajiem. Centies rūpīgāk sabalansēt savas vajadzības ar patiesajām iespējām. Dienas izskaņā zvaigznes iesaka pavadīt laiku kopā ar otro pusīti.

SVARI Šis var izrādīties sarežģīts brīdis no psiholoģiskā viedokļa. Nav izslēgts, ka pārlieku pesimistiskās attieksmes dēļ kavēsi panākumus profesionālajā plāksnē. Centies par katru cenu uzveikt drūmās domas!

SKORPIONS Veiksme neapšaubāmi būs tavā pusē, jautājums – vai tikai pratīsi to novērtēt un izmantot! Šobrīd var rasties negaidīti lietišķie piedāvājumi, iespējas uzlabot finansiālo situāciju.

STRĒLNIEKS Arī nonākot saspringtākās situācijās, nezaudēsi humora izjūtu un asprātību. Līdzgaitnieki apbrīnos tavus spēju risināt šķietami sarežģītus jautājumus ar manāmu vieglu un grāciju.

MEŽĀZIS Mācies ne tikai no savām, bet arī citu kļūdām un nekautrējies ieklausīties pieredzējušāku personu viedoklī. Centies būt apdomīgāks, kārtojot ar nekustamo īpašumu, mantojumiem saistīto.

ŪDENSVĪRS Zvaigznes iesaka vairāk būt sabiedrībā, veidot jaunus kontaktus. Var izrādīties, ka nejauši sastapti cilvēki spēs sniegt tev vērtīgas atziņas, palīdzēt atrisināt kādu sasāpējušu problēmu.

ZIVIS Būsi gana atsaucīgs pret apkārtējo vēlmēm. Nav izslēgts, palīdzēsi kādam sasniegt kāroto mērķi. Paša profesionālajās gaitās būsi apdomīgs un tālredzīgs. Pratīsi pieņemt pareizos lēmumus.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu