"airBaltic" saņēmusi nozīmīgāko un prestižāko finanšu balvu aviācijas nozarē (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ieva Leiniša/LETA

Ceturtdien Ņujorkas "Metropolitan Club" svinīgajā apbalvošanas ceremonijā Latvijas lidsabiedrība "airBaltic" saņēmusi prestižo "AirFinance Journal" balvu kategorijā "2018. gada operatīvās nomas līgums". "airBaltic" saņēma šo balvu par īstenoto divu Airbus A220-300 lidmašīnu pārdošanu un atpakaļnomāšanu nomas kompānijai "Avation plc" uzņēmuma "Skytech-AIC" organizētā un strukturizētā darījumā, portāls TVNET uzzināja lidsabiedrībā.

"Mēs esam patiesi lepni saņemt atzinību globālā mērogā. Kā pirmais "Airbus A220-300" operators mēs pieņēmām tālredzīgu lēmumu attiecībā uz modernām tehnoloģijām, lai atbalstītu mūsu reorganizācijas plānu. Lēmums ir nodrošinājis ilgtspējīgu uzņēmuma rentabilitāti, un šodien "airBaltic" bauda priekšrocības, ko sniedz efektīvākā reģionālā lidmašīna," norāda "airBaltic izpilddirektors Martins Gauss". 

"Mēs saglabājam apņemšanos paplašināt mūsu floti ar jaunu tehnoloģiju lidmašīnām dažādam klientu lokam, un ticam, ka A220 būs pirmšķirīgi pārdošanas rezultāti un papildus perspektīvas," pauž "Avation plc" priekšsēdētājs Džefs Četfīlds.

Šis bija nozarē pirmais "Airbus A220-300 "(kas iepriekš bija pazīstams ar nosaukumu "Bombardier CS300") lidmašīnu atvērtā tirgus pārdošanas un atpakaļnomāšanas darījums, kas apvienoja tolaik par netradicionālu uzskatītu aktīvu ar salīdzinoši nepārbaudītu kredītu, ambiciozu cenu un ambiciozu eiro valūtas nomas mērķi.

"AirFinance Journal" balva ir nozarē nozīmīgākā un prestižākā aviācijas finanšu balva. Vairāk nekā 38 gadus ceremonija ļāvusi izteikt atzinību izcilībai aviācijas finanšu nozarē, pasniedzot balvas labākajiem šajā sektorā. Ar šiem apbalvojumiem tiek pausta atzinība sasniegumiem, inovācijām un izcilībai aviācijas finansēšanas nozarē un tie aptver plašu kategoriju klāstu nomas uzņēmumiem, lidsabiedrībām, bankām, investoriem, ražotājiem un citiem aviācijas finansēšanā iesaistītajiem.

"Airbus A220-300" darbības rādītāji pārsnieguši lidsabiedrības cerības, spējot uzrādīt labāku vispārējo veiktspēju, degvielas ekonomiju un ērtības gan pasažieriem, gan darbiniekiem. Jaunā lidmašīna nodrošina izcilu lidojumu ar tādām priekšrocībām pasažieriem kā platāki sēdekļi, lielāki logi, vairāk vietas rokas bagāžai, pilnveidotas labierīcības un citiem uzlabojumiem.

"Airbus A220-300" ir arī ievērojami klusāka – tās trokšņu līmenis ir līdz pat četrām reizēm mazāks. Turklāt šobrīd tā ir pasaulē videi draudzīgākā komerciālā lidmašīna, jo "Airbus A220-300" ir pirmais lidaparāts, kura dzīves cikla ietekmes uz vidi deklarācija ir pilnīgi caurskatāma, palīdzot samazināt CO2 un NOX emisijas attiecīgi par 20% un 50%.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu