Latvijā ieradīsies amerikāņu kristīgais reperis "Wordsmith"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Wordsmith"
"Wordsmith" Foto: publicitātes

Ar ASV vēstniecības Latvijā atbalstu Latvijā ieradīsies un ar vairākiem koncertiem un meistarklasēm uzstāsies kristīgais reperis "Wordsmith" no Baltimoras, ASV.

No 13. līdz 18. maijam "Wordsmith" koncertēs un piedalīsies meistarklasēs ar jauniešiem Valmierā, Rīgā, Jelgavā un Rēzeknē. Koncertos Valmierā un Jelgavā piedalīsies pašmāju repere Viņa un Rīgā mūziķim uz skatuves pievienosies Brīvrunu projekts. Ieeja koncertos un meistarklasēs būs bez maksas. Koncerti un meistarklases notiek sadarbībā ar pašvaldību kultūras iestādēm un jauniešu centru.

"Wordsmith" ir hiphopa mākslinieks no Baltimoras, ASV, kurš rada pieejamu un izklaidējošu mūziku sabiedrības vairumam, savā daiļradē liekot uzsvaru uz spēcīgu, motivējošu ziņu. Reperis 2018. gadā 16. ASV Neatkarīgās mūzikas balvu pasniegšanas ceremonijā ieguva balvu par labāko repa, hiphopa albumu, kā arī radīja oriģinālu stāstījumu Baltimoras Simfoniskā orķestra skaņdarbam “Dzīvnieku karnevāls”.

Noskaties dziesmas "Fill the Space" video.

Repera pavadošās grupas sastāvā ir mūziķi, kuri profesionāli spēlē bungas, taustiņinstrumentus, kā arī papildina muzikālos skaņdarbus ar vokālu un deju kustībām, izceļot Amerikas hiphopa kultūru meistarklasēs un koncertos. Mūziķi savā programmā pievēršas vairākām būtiskām tēmām, kā, piemēram, izteikšanās brīvība, motivācijas trūkums, sabiedrības tolerance un iecietība, diskriminācija un apcelšana, īpaši uzrunājot gados jaunus cilvēkus.

Informācija par Wordsmith koncertiem: 

• Valmierā trešdien, 15. maijā, plkst. 18:00 "Wordsmith" uzstāsies Valmieras kultūras centrā (Rīgas iela 10). Koncerta viesis repere Viņa. Ieeja koncertā bez maksas.

• Rīgā ceturtdien, 16. maijā,  plkst. 20:00 "Wordsmith" uzstāsies Kalnciema kvartālā (Kalnciema iela 35). Koncerta viesi Brīvrunu projekts. Ieeja koncertā bez maksas.

• Jelgavā piektdien, 17. maijā, plkst. 18:00 "Wordsmith" uzstāsies Hercoga Jēkaba laukumā. Koncerta viesis repere Viņa. Ieeja koncertā bez maksas.

• Rēzeknē sestdien, 18. maijā, plkst. 16:00 "Wordsmith" uzstāsies Nacionālo biedrību kultūras namā (Atbrīvošanas aleja 97). Ieeja koncertā bez maksas.

Informācija par meistarklasēm:

• Rīgā otrdien, 14. maijā, plkst. 16:00 Rīgas jauniešu centrā “Ķanieris” (Kaņiera iela 15).

• Valmierā trešdien, 15. maijā, plkst. 15:30 Valmieras kultūras centrā (Rīgas iela 10).

• Jelgavā piektdien, 17. maijā, plkst. 15:30 Hercoga Jēkaba laukumā.

• Rēzeknē sestdien, 18. maijā, plkst. 12:00 Nacionālo biedrību kultūras namā (Atbrīvošanas aleja 97).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu