Lelde Ceriņa dalās ar sava skaistuma noslēpumu (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Rīga TV24 ētera personība Lelde Ceriņa vienmēr ir priecējusi ar lielisku izskatu un pozitīvismu. Šoreiz daiļava izdevumam "Vakara Ziņas" atklājusi, kā viņai izdodas sevi uzturēt tik lieliskā formā. 

Visa pamatā esot tieši veselīgs dzīvesveids, kas iet roku rokā ne tikai ar labu fizisko formu, bet arī mentālo veselību. "Šāda dzīvesveida starts sākas ar pareizu domāšanu, un tad arī varam sākt rūpēties par savu fizisko formu."

Ceriņa atklāja, ka treniņi vienatnē trenažieru zālē viņai ir pārāk garlaicīgi, tādēļ daiļava nododas dažādās fiziskajām aktivitātēm, tostarp boksam un nodarbībām, kas ļauj iegūt tvirtu dibenu.

Svarīga sastāvdaļa ir arī pareizs un sabalansēts uzturs. "Mums nav nevienas ēdienreizes bez dārzeņiem, tas ir pamatu pamats. Man patīk veselīgs un sabalansēts uzturs, bet tajā pašā laikā esmu arī našķu mīlis."

Dzīvē visam jābūt līdzsvarā.

"Vajag arī panašķēties un nevajag sevi nosodīt par to, jo dzīve ir jābauda. Ja ļoti gribas torti "Cielaviņa", tad neliegšu sev šo prieku un to apēdīšu. Esmu arī iecienījusi šokolādi un riekstus. Pie našķiem es pieskaitu arī daudzus dārzeņus un augļus," pastāstīja Ceriņa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

saules siltumu ‘

A post shared by Lelde Ceriņa (@leldecerina) on

Uz augšu