4. maijā Jomas ielā 100 metrus garš svētku galds

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas karogs
Latvijas karogs Foto: publicitātes

Majoros, Jomas ielā pie Horna dārza, 4. maijā no plkst. 12.00 līdz 16.00 jūrmalnieki un pilsētas viesi tiek aicināti uz Baltā galdauta svētkiem, lai svinētu Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienu. Jomas ielā būs klāts 100 metrus garš svētku galds, kur varēs baudīt līdzi paņemto cienastu, noklausīties svētku koncertu, piedalīties sportiskās aktivitātēs un radošās darbnīcās.

Svētku koncertā Horna dārzā svētku koncertā uzstāsies Latvijas dziesminieki un postfolka mūzikas apvienības: dziesminieks Haralds Sīmanis kopā ar mūziķiem Ilzi un Andri Gruntēm, dziedātājs un komponists Lauris Valters, etnodžeza grupa kopā ar dziedātāju Elzu Rozentāli. Svētku koncertu noslēgs postfolka grupa “Zāle”.

Foto: Mārtiņš Otto, TVNET

Majoru stāvlaukumā būs iespēja piedalīties dažādās sporta aktivitātēs un iepazīties ar astoņiem sporta veidiem – basketbolu, futbolu, florbolu, hokeju, riteņbraukšanu, orientēšanos, boksu un vieglatlētiku. Ikviens varēs izmēģināt metienu basketbola grozā, 11 metru futbola soda sitienu, florbola spēli, apgūt inline hokeja pamatelementus, piedalīties veloruļļu sacensībās, orientēties vidē, kā arī izmēģināt boksa ekipējumu un noskriet 50 metru distanci.

Gan lieli, gan mazi svētku apmeklētāji varēs piedalīties boulinga, kērlinga, galda tenisa un citās aizraujošās sportiskās aktivitātes. Tāpat varēs darboties radošās darbnīcās – veidot patriotiskas piespraudes un atstarotājus un izgatavot grāmatzīmes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu