Siliņš iemet 20 punktus Itālijas A sērijas mačā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ojārs Siliņš
Ojārs Siliņš Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latviešu basketbolists Ojārs Siliņš svētdien Itālijas A sērijas regulārā čempionāta priekšpēdējā mačā guva 20 punktus, taču ar to bija par maz, lai Avelīno "Sidigas" komanda izcīnītu uzvaru.

"Sidigas" savā laukumā ar 83:87 (17:19, 14:20, 27:26, 25:22) Brindisi "Happy Casa" vienību.

Siliņš laukumā pavadīja 29 minūtes, kuru laikā grozā raidīja visus četrus divpunktu metienus un četrus no astoņiem tālmetieniem, ar 20 punktiem atkārtodams savu sezonas labāko rezultātu.

Tāpat latviešu basketbolists izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pieļāva vienu kļūdu, vienu reizi pārkāpa noteikumus un tika pie 19 efektivitātes koeficienta punktiem.

Ar Kīferu Saiksu viņš dalīja "Sidigas" rezultatīvākā spēlētāja godu.

Tikmēr Artūrs Strautiņš guva sešus punktus, viņa pārstāvētajai Triestes "Alma" mājās ar 65:86 (13:23, 28:24, 5:22, 19:17) piekāpjoties Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eiropas kausa čempionei Sasāri "Dinamo Banco di Sardegna".

Strautiņš šajā mačā laukumā pavadīja desmit minūtes, kuru laikā trāpīja divus no trim tālmetieniem, bet aizmeta garām savu vienīgo divpunktu metienu.

Viņa kontā bija arī divas atlēkušās bumbas, divas kļūdas, divas piezīmes, viens izprovocēts noteikumu pārkāpums un trīs efektivitātes koeficienta punkti.

Itālijas A sērijas vadībā ar 22 uzvarām 29 spēlēs atrodas Milānas "AX Armani Exchange Olimpia", Triestes "Alma" ar 16 uzvarām ir septītā, bet Avelīno "Sidigas" ar tikpat panākumiem ieņem devīto pozīciju, latviešu pārstāvētajām komandām pēdējā kārtā cīnoties par vietu izslēgšanas turnīrā.

Regulārā čempionāta noslēgumā svētdien Avelīno basketbolisti viesosies pie turnīra pastarītes Pistoijas "Oriora", bet Triestes vienībai būs mačs Milānā ar čempionāta līderi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu