"Blues" un "Stars" duelī būs nepieciešama septītā spēle

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Sentluisas "Blues" hokejisti
Sentluisas "Blues" hokejisti Foto: AFP/SCANPIX

Sentluisas "Blues" komanda svētdien panāca izšķirošo spēli Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņas Rietumu konferences pusfināla sērijā.

"Blues" pusfināla sestajā spēlē viesos ar 4:1 (1:1, 1:0, 2:0) pārspēja Dalasas "Stars", sērijā līdz četrām uzvarām panākot 3-3.

Sērijas izšķirošā spēle notiks otrdien Sentluisā.

Jau pēc nospēlētām 63 sekundēm "Blues" aizsargs Alekss Pjetrandželo no vidējas distances raidīja ripu vārtos, atklādams cīņas rezultātu. Perioda otrajā pusē, 12.minūtē Tailers Segins bija pretinieku vārtu priekšā pie atlēkušās ripas un vairākumā izlīdzināja rezultātu.

Otrā perioda 13.minūtē Deivids Perons atguva viesiem vadību, bet mača galvenie notikumi risinājās trešās trešdaļas pirmajā pusē. Vispirms perioda astotajā minūtē pēc Koltona Pareiko spēcīga metiena ripa trāpīja pa plecu "Stars" vārtsargam Benam Bišopam, kurš nokrita un pazaudēja nūju. Džeidams Švarcs, izmantojot situāciju, kad tiesneši neapturēja spēli, raidīja ripu tukšos vārtos.

Pusminūti vēlāk "Blues" hokejisti izslidoja divatā pret Bišopu, Semijam Blejam pārspējot "Stars" vārtsargu. Pēc šīs epizodes Bišops tika nomainīts, viņa vietā vārtos stājoties Antonam Hudobinam, kurām tā bija debija Stenlija kausa izcīņā.

"Zinājām, ka šī būs gara sērija, jo "Blues" ir laba komanda," pēc cīņas teica "Stars" kapteinis Džeimijs Bens. "Viņi labi spēlē aizsardzībā un komandai ir labs vārtsargs, tāpēc mums jāatrod veidi, kā dabūt ripu tīklā."

Otrā Rietumu konferences pusfinālā Sanhosē "Sharks" ir vadībā ar 3-2 pret Kolorādo "Avalanche".

Pērn Stenlija kausā triumfēja Vašingtonas "Capitals", kas finālsērijā ar 4-1 pārspēja debitanti Vegasas "Golden Knights", pirmo reizi vēsturē kļūstot par NHL čempioni. Šīs abas komandas jau izstājušās no šīs sezonas Stenlija kausa izcīņas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu