"Rockets" panāk izlīdzinājumu sērijā pret čempioni "Warriors"

CopyDraugiem X Whatsapp
Džeimss Hārdens (no kreisās)
Džeimss Hārdens (no kreisās) Foto: AFP/SCANPIX

Otro uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences pusfināla sērijā otrdien izcīnīja Hjūstonas "Rockets" komanda. 

"Rockets" basketbolisti sērijas ceturtajā spēlē ar 112:108 savā laukumā pieveica pēdējo divu sezonu čempionvienību Goldensteitas "Warriors", sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām panākot 2-2. 

Uzvarētāju rindās līderis Džeimss Hārdens guva 38 punktus un savāca 10 atlēkušās bumbas, 20 punktus guva Ēriks Gordons, bet Pīdžejs Takers iemeta 17. 

Tikmēr "Warriors" sastāvā 34 punkti Kevinam Durantam, par četriem mazāk iemeta un astoņas rezultatīvas piespēles izpildīja Stefans Karijs. 

"Rockets" komandas spēlētāji iemeta 17 no izpildītajiem 50 tālmetieniem, kamēr "Warriors" basketbolisti realizēja vien 8 no 33 veiktajiem trīspunktu metieniem. 

"Mūsu moto vienmēr ir turpināt cīnīties," pauda iepriekšējās sezonas NBA vērtīgākais basketbolists Hārdens, kurš šajā mačā iemeta 38 punktus un izcīnīja desmit atlēkušās bumbas. "Zinām, cik grūti ir spēlēt pret "Warriors". Mums jāturpina cīnīties abos laukuma galos un būt agresīviem."

Sērija ceturtdien turpināsies "Warriors" mājvietā. 

Pirmās divas spēles savu līdzjutēju klātbūtnē uzvarēja Goldensteita. 

Citā mačā Austrumu konferences pusfinālā regulārā čempionāta spēcīgākā komanda Milvoki "Bucks" ar 113:101 viesos apspēlēja Bostonas "Celtics", sērijā izvirzoties priekšā ar 3-1. 

Jannis Adetokunbo uzvaru kaldināja ar gūtiem 39 punktiem un 16 atlēkušajām bumbām, kamēr Bostonas rindās Kairijs Ērvings iemeta 23 punktus un izpildīja 10 rezultatīvas piespēles. 

Sērijas piektā spēle, kas var būt arī noslēdzošā, risināsies naktī uz ceturtdienu Milvoki. 

Otrā Austrumu konferences pusfināla pārī starp Filadelfijas "76ers" un Toronto "Raptors" komandām rezultāts ir neizšķirts 2-2.

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas "Warriors", kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu