"Gas of Latvia" publicē jaunu albumu "Nutcracker"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
"Gas of Latvia"
"Gas of Latvia" Foto: Jānis Indāns

Andra Indāna projekts "Gas of Latvia" publicē jaunu albumu "Nutcracker", kas ir sešpadsmitais grupas diskogrāfijā.  Albums ir visdejojamākais un intensīvākais projekta vēsturē, tas ir instrumentāls alternatīvās deju mūzikas albums, starp kura kompozīcijām ir arī viena dziesma "Vēstule aiz ādas" ar dzejnieces Madaras Rutkevičas vārdiem, kuru iedziedājis pats GOL autors Andris Indāns.

"Nutcracker" eksperimentāli elektroniskajā maisījumā (industrālā mūzika, tehno, idm, utt.) salīdzinoši daudz dzirdamas ģitāras, kuras iespēlējis Gatis Ziema (grupas "Nepilngadīgā Anna", "Karaliskā dekadence" u.c. ), kā arī vienā skaņdarbā uzaicinātais Indāna deviņdesmito gadu kolēģis Juris Alksnis no grupām "Sirke", "Shine On" un "Baložu pilni pagalmi". 

Albuma vizuālo noformējumu veidojis Ivars Veinbergs.

Liela nozīme G.O.L. "Riekstkoža" tapšanā ir pēdējo divu gadu Mākslas Akadēmijas karnevāliem "Baltais caurums" un "Sumpurņa pils", kuros bija klausāmi un dejojami topošā albuma materiāla pirmatskaņojumi.

Albuma prezentācijas koncerts notiks 9. maijā klubā One One un tajā uzstāsies Andris Indāns (elektronika) kopā ar Gati Ziemu (ģitāra).

Noklausies albumu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu