BMW E46 entuziasti vasaru atklās kopīgā pasākumā Jelgavā (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 11.maijā, Rīgā pulcēsies pāris simti cilvēku, kas ir BMW E46 modeļa automašīnu īpašnieki, braucēji, entuziasti, līdzbraucēji un visi pārējie atbalstītāji, lai, kā jau katru gadu, kopīgi piedalītos biedrības “BMW E46 Club Latvia” organizētajā pasākumā, kur braucēji atrādīs savus spēkratus, individuālos dizainus, pierādītu sevi pārbaudījumos trasē un ārpus tās, kā arī, lai pavadītu labi laiku atklājot vasaras sezonu.

Pasākuma gaitā katram ir svarīga kopības sajūta, tāpēc BMW E46 modeļa entuziasti no visas Latvijas pulcēsies Rīgā, lai drīz pēc tam jau brauktu kopīgā braucienā līdz Jelgavai. Kamēr vissīvākie autobraucēji pierādīs sevi trasē, lai spēkotos dragreisā un veiklības stafetēs, pārējiem dalībniekiem būs iespēja pierādīt sevi citās aktivitātēs, gan pārbaudot savas spēka spējas, gan arī zināšanas. Pasākumam nav vecuma ierobežojuma, kas dod iespēju ņemt līdzi arī pašus mazākos, lai kopā apskatītu vienuviet tik daudz sapulcējušos BMW E46 modeļus, smeltos iedvesmas, iegūtu jaunas paziņas un vienkārši izbaudītu lielisku atmosfēru visas dienas garumā.

Iepriekšējos gados biedrība “BMW E46 Club Latvia” šajos pasākumos ir sapulcējusi vienuviet pat līdz 109 šī modeļa automašīnām un 300 entuziastiem, kā arī līdzbraucējiem, taču reģistrācijas, kas tiek saņemtas katru dienu, liek domāt, ka šis varētu būt jauna rekorda gads, ar vēl vairāk BMW E46 modeļa automašīnām vienuviet un vēl vairāk entuziastiem.

“BMW E46 Club Latvia” ir biedrība, kuras darbības mērķis ir apvienot šī modeļa automašīnu īpašniekus, entuziastus, lai kopīgi rīkotu un apmeklētu pasākumus (sporta, labdarības, kultūras, veselības), kā arī popularizētu šo BMW modeli kā lielisku ikdienas un sporta auto.

E46 ir “BMW 3.Series” ceturtās paaudzes modeļa rūpnīcas kods. E46 ražošanā tika ieviests 1998.gadā, nomainot priekšgājēju E36. Tika izlaistas piecu modifikāciju virsbūves – sedans, kupeja, universālis, hečbeks un kabriolets. Kā pēdējais no konveijera 2007.gadā tika noņemts kabriolets.

2018.gada sezonas atklāšana

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu