"Vingruma" Dāvis: esmu ticis vaļā no 1.8kg tauku un muskuļu masa ir pieaugusi par 1.4kg!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Vingruma klubs

Ar jauno apņēmību skriet Rīgas pusmaratonu ir parādījusies tāda dīvaina papildus enerģija. Uz Vingruma klubu gribas iet ar vien biežāk un arī laiks ko tur pavadu paliek ar vien ilgāks. Vēlreiz pārliecinos par to, ka pilnīgi visam ko dari ir jānosprauž kaut nelieli mērķi, tas palīdz iet uz priekšu un neapstāties.

Šajā nedēļā svēršanās uz gudrajiem svariem bija ļoti iepriecinoša. Kaut kas sācis kustēties un mainīties arī manā ķermenī. Kopš pēdējās svēršanās esmu ticis vaļā no 1.8kg tauku un muskuļu masa ir pieaugusi par 1.4kg. Tas priecē. Pašsajūta ir lieliska, redzot pozitīvus rezultātus pārņem liela velme turpināt iesākto ar vēl lielāku apņēmību un jaudu.

Tagad, kad Vingruma maratons ir jau tik pat kā finiša taisnē, ar vien biežāk atskatos uz sevi trīs mēnešus atpakaļ un salīdzinu savas spējas tad un tagad. Patiesībā jau trīs mēneši nekas daudz nav, bet arī pa šo salīdzinoši īso laiku, var novērot labu progresu it visā. Joprojām lielāko daļu treniņa aizvadu uz skriešanas celiņa. Pirmajos treniņos man bija iesildīšanās ar piecpadsmit minūšu skrējienu mērenā tempā. Tās bija grūtas piecpadsmit minūtes. Biju nosvīdis galīgi slapjš ar viegli aizsitušos elpu. Tagad, ja nav noskrieti vismaz 5km mājās iet nedrīkst. Ir dienas, kad liekās, ka darbs visus spēkus ir izsūcis, tomēr, kaut pa vidu nedaudz atpūšoties pasoļoju, ar piecīti tieku galā tīri viegli. Uz 10km distanci ir nedaudz jāiesvīst un 15km ir mans rekords. Vis ticamāk, tā arī nebūšu noskrējis tos 21km uz celiņa, jo tas ir ļoti laikietilpīgs process. Šo prieku taupu Rīgas maratonam un joprojām ceru, ka tikšu līdz finiša līnijai.

Foto: Vingruma klubs

Ar manu lokanību gan joprojām progress ir neliels. Tā iesīkstējušas visas saites, ka tās ir lielas mocības katru treniņu tās staipīt. Cik daudz sanāk pastiept, tik pat daudz tās savelkas atpakaļ starp treniņiem. Šī cīņa nebūs ātra, bet noteikti uzvarama. Ar pozitīvu noskaņojumu un možu prātu eju tik uz priekšu Vingruma maratonā!

P.S.

Pēdējā laikā izdodas “uzskriet virsū” izciliem Latvijas sportistiem. Pirms neilga laika bija tas prieks un gods satikt Kambalu viņa treniņā. Tas džeks izskatās tiesām iespaidīgi. Redzot viņa fizisko formu dzīvē nevis TV ekrānā, sajutos kā kaut kas ļoti mazs un nenozīmīgs 😊

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu