Brīvdienu horoskops: kas tevi gaida un no kā jāuzmanās

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pixabay

Uzzini, kas tevi gaida brīvdienās. 

SESTDIENA

SESTDIENA

AUNS Notikumu gaita ļaus sastapt garīgi tuvus cilvēkus, apmainīties ar viņiem savā pieredzē, gūt jaunu iedvesmu turpmākajiem darbiem. Attiecībās ar otro pusīti var iezagties greizsirdības velniņš.

VĒRSIS Vari kļūt emocionālāks, vieglāk apvainoties uz apkārtējiem. Dienas pirmajā pusē vēlami pavadīt laiku kopā ar otro pusīti, izrunāt aktualitātes, izkratīt sirdi. Pēcpusdienā vari doties sabiedrībā.

DVĪŅI Nekautrēsies īstenot pirmo ideju, kura iešausies tavā prātā. Pielūko tikai, lai savā rīcībā nekļūsti pārlieku azartisks, izšķērdīgs. Ģimenes locekļi var vēlēties, lai tu vairāk laika pavadi kopā ar viņiem.

VĒZIS Vislabprātāk laiku pavadīsi mājās, ģimenes lokā, taču tuvinieki var vēlēties izdabūt tevi sabiedrībā. Diena patiess nav peļama, lai dotos uz kādu teātra izrādi vai kino seansu. Vakarā esi piesardzīgs pie stūres.

LAUVA Zvaigznes silti iesaka pievērsties veselīgākam dzīvesveidam, atturēties no pārmērībām dzīves baudīšanā. Šis ir patiesi lielisks brīdis, lai atmestu kaitīgus ieradumus, sāktu aktīvāk nodarboties ar sportu.

JAUNAVA Tev būs vajadzīgs mirklis, lai atietu no ikdienas steigas un noskaņotos brīvdienu režīmam. Iespējams, pēcpusdienā vēlēsies apmeklēt kādu saviesīgu pasākumu, izbaudīt dzīves bezrūpīgo pusi.

SVARI Nebūsi noskaņots izklaides pasākumiem, daudz labprātāk veltīsi laiku praktiskām, paliekošām lietām. Iespējams, paša spēkiem īstenosi nelielus remonta darbus, kuros veiksmīgi iesaistīsi pārējos tuviniekus.

SKORPIONS Lai arī dienu būsi skrupulozi saplānojis, tavi plāni var pajukt. Taču pārmaiņas cerētajās aktivitātēs nesīs tikai labumu. Proti, apstākli var savest tevi kopā ar vajadzīgajiem cilvēkiem.

STRĒLNIEKS Velti uzmanību atvasītēm. Centies izrunāties ar viņām, izdibināt šā brīža aktualitātes un pie vajadzības sniegt savu atbalstu, padomu. Saskarsmē ar mīļoto vēlēsies veicināt kaisli.

MEŽĀZIS Lai nerastos problēmas attiecībās ar mājiniekiem, necenties par katru cenu panākt, lai tuvinieki rīkojas pēc taviem ieskatiem. Vēlamāk uzklausi, ko katrs vēlas un centies palīdzēt īstenot kāroto.

ŪDENSVĪRS Tevi aizraus viss jaunais un neizdibinātais. Nav izslēgts, ka veltīsi laiku informācijas “medībām” interneta plašumos. Mīlas jomā jūtas var izrādīties nedaudz nepastāvīgas, ātri gaistošas.

ZIVIS Tā īsti nespēsi izprast otrās pusītes izgājienus. Proti, vienu brīdi tie precēs tevi, turpretim, mirkli vēlāk izraisīs sašutumu un sarūgtinājumu. Iespējams, ka šoreiz vaina nebūs meklējama partnerī, bet gan tevī pašā!

SVĒTDIENA

AUNS Nav izslēgts, tu būsi ceļa jūtīs. Kādam tas nozīmēs komandējumu, savukārt citam izklaides braucienu. Lai vai kā, šodien aizsāktais ceļojums nesīs daudz interesantu un atmiņā paliekošu iespaidu.

VĒRSIS Tevi negaidīti var pārņemt filozofisks noskaņojums. Iespējams, vēlēsies dalīties savās pārdomās ar otro pusīti, uzklausīt viņas skatījumu uz notiekošo. Atvasīšu uzvedība var kļūt samērā provocējoša.

DVĪŅI Beidzot varēsi mierīgi atvilkt elpu, veltīt vairāk laika tuvinieku dzīvē notiekošajam. Ja vēlies, droši vari sarīkot nelielas mājas viesības, palutināt sevi un ģimenes locekļus ar kādu kulinārijas brīnumu.

VĒZIS Dienas sāksies uz patīkamas nots. Nav izslēgts, mīļotais cilvēks pratīs sagādāt tev patīkamu pārsteigumu. Pēcpusdienā nejauši vari iegūt vērtīgu informāciju, kura tev lieti noderēs profesionālajās gaitās.

LAUVA Tev patiks pievērst apkārtējo uzmanību, izraisīt viņos smaidu un apbrīnu. Būtiski nekļūt pārlieku ārišķīgam, lielīgam, jo tas sniegs pretēju efektu vēlamajam. Vakars solās paiet romantiskā gaisotnē.

JAUNAVA Mēģini sevī vairot pozitīvās emocijas. To palīdzēs izdarīt gan radošas aktivitātes, gan kopīgi pavadītais laiks ar atvasītēm. Atceries, ka labs garastāvoklis ne tikai uzlabo attiecības, bet arī veicina jaunas idejas.

SVARI Būs svarīgs apkārtējo viedoklis, it sevišķi lietās, kuras skar attiecību jautājumus. Nav izslēgts, ka meklēsi iespēju no sirds izrunāties, ar kādu, gūt pieredzes bagātāka cilvēka padomus.

SKORPIONS Varēsi nesteidzīgi baudīt brīvdienu, pavadot to kopā ar mīļoto cilvēku. Vakarā velti nelielu brītiņu nākamās nedēļas darbu kārtībai, iespējams, tajā nepieciešams veikt nelielas izmaiņas!

STRĒLNIEKS Ar prieku iesaistīsies mājinieku organizētajās aktivitātēs. Labais noskaņojums veicinās sapratni ar apkārtējiem, ļaus daudz bezrūpīgāk pavērties uz dzīvi. Dienas izskaņā esi piesardzīgāks pie stūres.

MEŽĀZIS Saskarsmē ar otro pusīti var parādīties saspīlējums. Visticamāk iemesls būs meklējams pārāk atšķirīgajos viedokļos. Atceries, ka prātīgākais vienmēr piekāpjas un ir viennozīmīgs ieguvējs ilgtermiņā!

ŪDENSVĪRS Šodien mierā nosēdēt būs grūti, tāpēc jau laikus atrodi sev tīkamu nodarbošanos. Saskarsmē ar apkārtējiem var parādīties zināma spriedze, nevēlēšanās piekāpties citādākam viedoklim.

ZIVIS Iegribas tā vien skubinās doties dzīvē, ļauties baudām, kaislībām, piedzīvojumiem. Tu neapšaubāmi vari ļaut sev pienācīgi atpūsties, galvenais, nekrīti galējībās, esi prātīgāks ar alkohola lietošanu!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu