Dizaineri spekulē, kāda varētu izskatīties Saseksas mazulīša bērnistaba

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix/Modsy

Šīs nedēļas sākumā britu karaļnams nāca klajā ar satraucošām ziņām - pasaulē ir nācis Meganas un Harija pirmdzimtais. Lai gan karaliskā ģimene, visticamāk, neļaus ieskatīties bērnistabas interjerā, dizaineri ir radījuši vizualizāciju, kāda varētu izskatīties Meganas un Harija dēliņa istaba.

Lielais karaļnama notikums ir izsaucis visai skaļus sajūsmas spiedzienus no karaļnama piekritējiem un arī no Meganas aktrises laiku faniem - jau karaliskā bēbīša gaidību laikā parādījās neskaitāmas prognozes par bērna dzimumu, vārdu un arī guļamistabu. Amerikāņu interjera dizaina aplikācija "Modsy", sadarbībā ar interjera dizaineriem ir radījuši Meganas un Harija dēliņa guļamistabas prototipu.

Foto: Modsy

Pirms Megana Mārkla kļuva par Saseksas hercogieni, viņa aktīvi darbojās sociālajos tīklos un vadīja interneta žurnālu-blogu "The Tig". Mārkla intervijās un bloga ierakstos nav slēpusi, ka viens no viņas hobijiem ir interjera dizains un viņa labprāt iesaistās mājokļu dekorēšanā. Vadoties pēc Meganas kādreizējajiem ierakstiem sociālajos tīklos un blogā, dizaineri ir radījuši gaisīgu, bet vienlaikus modernu un elegantu bērnistabu ar nelielu eklektisma piesitienu, kāds varētu valdīt karaliskā bērniņa istabā.  

Foto: Modsy
KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu