Otrā pasaules kara upuru piemiņas pasākums noslēdzies bez starpgadījumiem (16)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Gints Bāliņš/TVNET

Nacisma sagrāves un Otrā pasaules kara upuru piemiņas pasākums Uzvaras parkā šodien, 8. maijā, noritējis bez starpgadījumiem, informē Valsts policijā (VP).

Arī pasākuma organizatora "9.may.lv" valdes loceklis Daniils Uļjanovs apstiprināja, ka pasākums ir aizvadīts mierīgi un nekādu starpgadījumu tā laikā nav bijis. Patlaban pasākums ir noslēdzies.

Saskaņā ar pasākuma organizatoru aplēsēm, Nacisma sagrāves un Otrā pasaules kara upuru piemiņas dienas pasākumā Uzvaras parkā šodien, 8. maijā, piedalījušies apmēram 400-500 cilvēku, un šādu pasākuma dalībnieku skaitu tā rīkotāji arī sagaidīja.

Tiesa, kā liecina portāla TVNET novērojumi, ap pulksten 19:00 pasākumu klātienē vēroja aptuveni 20 cilvēku. 

TVNET jau ziņoja, ka ar vairākiem piemiņas pasākumiem Rīgā un Salaspilī šodien, 8. maijā, tika atzīmēta Nacisma sagrāves un Otrā pasaules kara upuru piemiņas diena.

Biedrība "9maijs.lv" ik gadu 9.maijā pie Uzvaras pieminekļa rīko arī tā dēvētās "Uzvaras dienas" svinības, atzīmējot bijušās Padomju Savienības uzvaru pār nacistisko Vāciju Otrajā pasaules karā. Šo pasākumu dienas gaitā apmeklē vairāki desmiti tūkstoši cilvēku, un tā laikā parasti ir arī aizturētie.

Komentāri (16)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu