NBA čempione "Warriors" pārņem vadību sērijā pret "Rockets"

CopyDraugiem X Whatsapp
Stefans Karijs un Klejs Tompsons
Stefans Karijs un Klejs Tompsons Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) iepriekšējo divu gadu čempione Goldensteitas "Warriors" pārņēmusi vadību sērijā pret Hjūstonas "Rockets".

Rietumu konferences pusfinālā "Warriors" trešdien savā laukumā ar 104:99 (31:17, 26:26, 15:29, 32:27) apspēlēja "Rockets" un ieguva vadību sērijā ar 3-2.

Mājinieku sastāvā 27 punktus guva Klejs Tompsons, kurš realizēja piecus no desmit trīspunktniekiem, bet 25 punkti Stefanam Karijam.

Tikmēr "Rockets" vienībā 31 punkts pagājušās sezonas vērtīgākajam basketbolistam Džeimsam Hārdenam, bet 19 punktus iemeta Ēriks Gordons.

Traumā šajā mačā iedzīvojās viens no "Warriors" līderiem Kevins Durants. Pēcāk klubs paziņoja, ka basketbolistam ir ikra muskuļa trauma, tomēr nav skaidrības par viņa piedalīšanos nākamajā spēlē.

Sērijas nākamā cīņa notiks piektdien Hjūstonā.

Otrā Rietumu konferences pusfināla duelī Denveras "Nuggets" ar 3-2 ir vadībā pret Portlendas "Trail Blazers".

Citā spēlē regulārā čempionāta spēcīgākā komanda Milvoki "Bucks" savā laukumā ar 116:91 pieveica Bostonas "Celtics", sērijā līdz vienas komandas četrām uzvarām triumfējot ar 4-1.

"Bucks" pretiniece Austrumu konferences finālā noskaidrosies Filadelfijas "76ers" un Toronto "Raptors" sērijā, kurā ar 3-2 priekšā ir Kanādas komanda. 

Milvoki vienība konferences finālu sasniegusi pirmo reizi kopš 2001. gada.

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas "Warriors", kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu