Paulam Timrotam izdodas pārdot 20 gadus veco KIA. Ar zaudējumiem

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no video

TVNET sadarbībā ar LMT Viedtelevīziju piedāvā ātruma un piedzīvojumu raidījuma Ātruma cilts jaunāko sēriju. Šoreiz raidījumā svētku noskaņa, jo "bitkons" jeb Paula Timrota 98. gada KIA automobilis beidzot atradis jaunu īpašnieku! Tāpat Ātruma cilts viesojas ciemiņš "no nākotnes" –   virtuālā jeb e-autosporta braucējs, LMT Autosporta Akadēmijas pilots Artūrs Bondars. 

Ātruma cilts "bitkona" sāga sākās aptuveni pirms gada, kad Pauls Timrots iegādājās režisora Dzintara Dreiberga 20 gadus veco automobili "KIA Sephia". Projekta mērķis – savest auto kārtībā, iziet tehnisko apskati un pārdot par 1500 eiro, gūstot peļņu. Lai gan ar laiku Pauls cenu tomēr nolaida līdz 990 EUR, jauna īpašnieka meklējumi ievilkās. 

Pēc gada Pauls sociālo tīklu vietnē Facebook saņēma ziņu no potenciālā pircēja, kurš sola auto bez kaulēšanās pirkt par 500 eiro. Neskatoties uz zaudējumiem, Pauls darījumam piekritis. Izrādās, ka jaunais īpašnieks ir "Volkswagen" un "Škoda" auto sistēmu programmētājs Gatis Negribs. Paralēli cītīgai KIA izpētei, Pauls ar Gati arī diskutēs, cik patiesībā parocīgi ir mūsdienu auto drošas braukšanas asistenti un vai vērts ieguldīt līdzekļus tādos vecos automobiļos kā KIA, kas aprīkotas vien ar analogām tehnoloģijām. 

Noslēdzot KIA pārdošanas darījumu, Pauls pievērsīsies digitālajai auto pasaulei sarunā ar LMT Autosporta Akadēmijas pilotu, e-autosporta ekspertu Artūru Bondaru. Artūrs ir pārliecināts – e-autosports ir autosporta nākotne, un ar to var nodarboties ikviens. Viņš atklās, kā no benzīngalvas pārtapa par e-autosporta braucēju, kas nepieciešams, lai spertu pirmos soļus šajā jomā un vai reālam autosportam ir kas kopīgs ar virtuālo. 

Šajā Ātruma cilts sezonā Pauls Timrots atkal meklē interesantus, trakus un aizrautīgus sarunu biedrus, kuri pastāstīs par saviem piedzīvojumiem. 2019. gadā raidījums kļuvis vēl mobilāks, jo bieži izrausies no ierastās studijas un dosies uz kādu notikumu vietu vai interesantiem pasākumiem. 

Ātruma cilts katru trešdienu plkst. 19.00 skatāma arī LMT Viedtelevīzijā, lietotnē LMT Straume un internetā. Skatītāji aicināti piedalīties Twitter sarunās ar tēmturi #ĀtrumaCilts. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu