Drosmīgi šoferi aptur kravas auto bez vadītāja un novērš iespējamu traģēdiju uz autobāņa Vācijā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Autošoseja naktī
Autošoseja naktī Foto: Pixabay

Vairāku kravas auto vadītāju drosmīga rīcība, naktī uz ceturtdienu, 9.maiju, uz autobāņa A1 apturot aizdomīgi lēnu vilcēju, palīdzējusi novērst smagu satiksmes negadījumu. Par to vēsta Westdeutscher Rundfunk.

Rietumvācijas raidsabiedrība ziņo, ka dramatiskie notikumi risinājušies uz autoceļa A1 starp Lēverkūzeni un Remšeidu, kad citu autobraucēju uzmanību pievērsis aizdomīgi lēns kravas auto. Tas braucis ar 10 kilometriem stundā, atsitoties pret aizsargbarjeru te vienā, te otrā brauktuves pusē. 

Situācija atrisinājās, kad vienam no sekojošo kravas auto vadītājiem izdevās piekļūt šķietami bez vadītāja braucošā auto kabīnei un izsist tās stiklu kreisajā pusē. Iekļūstot kabīnē 43 gadus vecais vīrietis konstatējis, ka ripojošā vilcēja 54 gadus vecais vadītājs ir bezsamaņā.

Viņa dzīvību vēlāk atbraukušajiem glābējiem glābt neizdevās, taču policija uzskata, ka citu šoferu rīcība, cita starpā, autobāņa bloķēšana, braucot cieši blakus, lai sekojošie auto nevarētu veikt apsteigšanu, palīdzējusi izvairīties no smagākām sekām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu