Modes skate – izgāšanās! Apalīšu šova dāmas piedzīvo mulsuma pilnus mirkļus uz mēles

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Ceturtdienas, 9. maija, STV Pirmā! šova “Pati pilnība” sērijā dāmas ne tikai cīnījās ar saviem kompleksiem sporta zālē, bet arī piedalījās visai neparastā modes skatē. Lai iemācītos ar pārliecību "iznest" savu apģērbu un tēlu, šova dalībniecēm tika dota unikāla iespēja - apgūt defilē iemaņas pie populārās modeles Beātes Stivriņas. Lai arī nodarbībā dāmas bija sajūsmas pilnas un defilē laikā grāmata uz galvas noturējās teju visām, sērijas noslēgumā meitenes sagaidīja gaužas asaras. Šova dalībnieces kā īstas modeles tika izaicinātas piedalīties modes skatē un demonstrēt tērpus, taču, ak vai, ne visas bija ņēmušas vērā vienu no svarīgākajām Beātes sniegtajām mācībām – lai vai kas notiktu uz mēles, seja nedrīkst paust nekādas emocijas.

Tādējādi modes skate kļuva par īstu izgāšanos, jo, ieraugot šova veidotāju sarūpēto pārsteigumu – no ziediem un vāzēm veidoto šķēršļu joslu (kuru pārvarēt, neapgāžot kādu no atribūtiem nebija iespējams), meitenes nespēja slēpt savu mulsumu. Lai tiktu galā ar neērto situācijas, dāmas lika lietā visu savu izdomu. Dažas apstājās tieši pie šķēršļu joslas, dažas, paceltu galvu gāja tai cauri, nebēdājot par apgāztajām lietām, taču bija arī tādas, kas ar īstu rūpību centās pacelt nogāztās lietas, tā radot vēl lielāku haosu. Taču no kļūdām mācāmies un pēc modes skates dalībnieces atzina – tā sniegusi vērtīgas atziņas un ļāvusi uz saviem ikdienas ieradumiem paraudzīties no pavisam cita skatu punkta.

“Šis pārbaudījums man parādīja to vienu lietu nenormāli spilgti – ka es rūpējos par apkārtējo vidi un visiem citiem, bet aizmirstu par sevi un to, kas man jādara. Es ceļu augšā puķes, kaut gan man bija jāiet ar akmens seju,” mulsuma pilno modes skati atceras “Pati pilnība” dalībniece Ieva. Vairāk skaties video!

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu