HBO izplata pirmo seriāla "Watchmen" kacekli

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publi

Kamēr neizbēgamajam noslēgumam tuvojas pasaulslavenais, neskaitāmas reizes apbalvotais seriāls Troņu spēle (Game of Thrones), izklaides satura milzis HBO jau gatavo jaunu pārsteigumu fantāzijas filmu faniem – rudenī pie skatītājiem nonāks pēc kulta komiksa motīviem radītais seriāls "Sargi" (Watchmen), ko Latvijā demonstrēs LMT Mājas viedtelevīzija.

Lai noskaņotos uz supervaroņu nots, klajā nācis pirmais seriāla kaceklis, ko iespējams noskatīties šeit:

Seriāla Sargi galvenajās lomās iejutīsies vairāki augstu novērtēti aktieri, tostarp “oskarotie” un neskaitāmas citas balvas ieguvušās kino un TV zvaigznes Regīna Kinga un Džeremijs Aironss, seriāla Miami Vice spīdeklis Dons Džonsons un citi.

Pagaidām seriāla veidotāji tur noslēpumā sižeta galvenos atslēgas elementus, arī precīzs pirmizrādes datums vēl netiek atklāts, taču zināms, ka tā darbība norisināsies alternatīvajā vēsturē, kur pret supervaroņiem izturas kā noziedzniekiem. Lai arī 1986. un 1987.gadā izdotā komiksu sērija ir bijusi par iedvesmas avotu režisoram Deimonam Lindelovam (Damon Lindelof), tomēr vienlaikus ar nostaļģijas saglabāšanu viņam izdevies radīt pašam savu stāstu. Kā atklājis pats režisors, stāsts norisināsies pasaulē, kuru jau iepriekš radīja komiksu sērijas autori Alans Mūrs un Deivs Gibonss. “Taču, saglabājot iedvesmojošā darba tradīcijas, jaunajam stāstam ir jābūt oriģinālam. Tam ir jāvibrē paša tektonisko plātņu seismiskajā neprognozējamībā,” savā atklātajā vēstulē rakstīja D.Lindelovs. Ņemot vērā, ka Lindelovs ir veidojis tādus visā pasaulē novērtētus un neskaitāmus apbalvojumus guvušos seriālus kā Pazudušie (Lost) un Palicēji (Leftovers), kā arī pielicis savu roku kases grāvējiem kā filmām Prometejs (Prometheus) un Rītdienas zeme (Tomorrowland), visticamāk, arī seriāls Sargi pārspēs visas skatītāju cerības.

Seriālu novērtēs arī alternatīvās, jo īpaši industriālās mūzikas cienītāji, jo skaņu celiņu tam raksta ikoniskās grupas Nine Inch Nails līderis Trents Reznors un viņa līdzgaitnieks Atiks Ross.

LMT mājas viedtelevīzija ir oficiālais HBO satura izplatītājs Latvijā, kas piedāvā noskatīties pašu aktuālāko HBO radīto saturu, tostarp pasaulslavenus seriālus, bieži vien šokējošas un patiesību atklājošas dokumentālās filmas, kā arī televīzijas filmas. 

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu