Dziedātāja Jolka 10. jūlijā uzstāsies Dzintaru koncertzālē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Publicitātes foto

10. jūlijā populārā poproka dziedātāja no Krievijas – Jolka - ar pilnu grupas sastāvu uzstāsies Dzintaru koncertzālē. Jūrmalā, dziedātājas solo koncerta ietvaros, izskanēs viņas populārie hiti un jaunās kompozīcijas, tajā skaitā arī dziesma “Delaj ļubovj”, kas ierakstīta kopā ar mūziķiem Zvonkij un Rem Digga.

Dziedātāja Jolka (īstajā vārdā Elizaveta Ivanciva) ir izpelnījusies klausītāju mīlestību sava neatkārtojamā šarma, brīnišķīgās, viegli atpazīstamās balss un humora izjūtas dēļ. Māksliniece savā radošajā darbā vairākkārt tika atzīta par visprogresīvāko dziedātāju NVS valstīs, viņas kompozīcijas bieži parādās dažādu topu virsotnēs, un pati dziedātāja ir tikusi nominētā vairākām prestižām balvām.

Pati dziedātāja savus koncertus pielīdzina mājas ballītēm, jo tajos viņa dalās ar saviem dzīves stāstiem, ironizē par sevi, komunicē ar saviem klausītājiem. “Es vēlos, lai dialogā ar mani, skatītājiem rodas cerība – lai šo divu stundu laikā tie aizmirstu par savām ikdienas nastām, kas mūs šajā dzīvē pavada,” stāsta māksliniece.

10. jūlijā, Dzintaru koncertzālē, Jolka izpildīs savus populāros hitus, kā arī dalīsies personīgos stāstos un sapņos. Katrā savā koncertā dziedātāja ir maksimāli atklāta ar saviem klausītājiem un ir pārliecināta, ka “tad, kad dari to, kas tev sagādā prieku, tas sniedz atgriezenisko saiti un iedvesmo arī citus”.

Biļetes uz koncertu iegādājamas Biļešu servisa kasēs 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu