"Trail Blazers" panāk septīto spēli Rietumu konferences pusfinālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Kristians Džeimss Makolums
Kristians Džeimss Makolums Foto: AP/Scanpix

Portlendas "Trail Blazers" komanda ceturtdien panāca izšķirošo - septīto - spēli Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Rietumu konferences pusfinālā.

Rietumu konferences pusfināla sestajā spēlē "Trail Blazers" savā laukumā ar 119:108 (26:34, 32:20, 29:26, 32:28) pieveica Denveras "Nuggets", sērijā panākot 3-3.

Portlendas komandā 32 punktus iemeta Damjans Lilards, bet 30 punkti Kristianam Džeimsam Makolumam.

Savukārt "Nuggets" sastāvā serbs Nikola Jokičs izcēlās ar 29 punktiem, 12 atlēkušajām bumbām un astoņām rezultatīvām piespēlēm, kamēr Džamalam Marejam 24 punkti un desmit atlēkušās bumbas.

Otrajā puslaikā "Nuggets" uz īsu brīdi vadībā spēja izvirzīties tikai trešajā ceturtdaļā, bet vēlāk "Trail Blazers" kontrolēja notikumus laukumā un arī guva gana drošu panākumu.

Sērijas izšķirošais mačs notiks svētdien Denverā.

Otrā Rietumu konferences pusfinālā iepriekšējo divu gadu NBA čempione Goldensteitas "Warriors" ar 3-2 ir vadībā pret Hjūstonas "Rockets".

Austrumu konferences finālu jau sasniegusi NBA regulārā čempionāta labākā komanda Milvoki "Bucks", kas pusfinālā pārspēja Bostonas "Celtics".

Savukārt otra pusfināla duelī Filadelfijas "76ers" komanda panākusi sērijā neizšķirtu 3-3 pret Toronto "Raptors".

Pērn otro gadu pēc kārtas par NBA čempioniem kļuva Goldensteitas "Warriors", kas finālsērijā ar 4-0 pieveica Klīvlendas "Cavaliers".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu