Seksīgā Liene Ušakova tikusi pie jauna hobija - dejas ap stieni

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/ushakovaonair/

Latviešu dziedātāja un radio balss Liene Ušakova sociālajos tīklos nekad nav kautrējusies ļoti atklātos tērpos izrādīt savas pilnīgās formas un šoreiz viņa pārsteigusi fanus, atklāti demonstrējot savu jauno, pikanto hobiju. 

Viņa pievērsusies pole dance jeb dejai uz pilona, piebilstot, ka šis horeogrāfijas veids ir lielisks, taču ļoti grūts. 

"Esmu ļoti kokaina un jāteic, ka tas nav sporta zālē dzelžus cilāt. Ceru, ka dejas ir jauns manas dzīves sākums. Ceru kļūt elastīgāka un sievišķīgāka! Vēlos uzlabot stāju. Mamma kopš bērnības biedē ar "zirneklīti" - lietiņu, kas uzvilkšanas gadījumā pīkst, ja staigā ar sakumpušu muguru.

Manā plānā nav taisīt piruetes, lai gan nenoliedzami ko tādu mācēt ir augstākā klase.

Deju placis saturas! Pagaidām tas viss, protams, ir ļoti neveikli, bet es ceru uz kaut ko foršu nākotnē. Man izdodas viss, ko ieņemu savā galvā!" vēstīja Ušakova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Léna Ushakova (@ushakovaonair) on

Viņa nesen saviem faniem pavēstīja arī to, ka veikusi permanento lūpu korekciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi ladies ???! Man ir traki daudz pazinju ... ja ne katrai, tad katrai 2rajai ir veikta kada pernamenta procedura un iespejams teju katra skandinas ,ka vinjas meistare ir vislabaka pasaule! Man ir ar ko salidzinat ... man prieks skatities uz manam meitenem ))Meitenem,kas aug un attistas . Par to ari shis beauty posts! Jutos ka blogere lol Mazliet par proceduram... Gadus 12 atpakalj pirmo reizi iemegjinaju pernamentu uzacim un lupam uzvilku kautrigu lupu liniju . Tajos laikos shi pieredze nebija parak veiksmiga un bija super agresiva . Pernaments man shkjita tirakas elles mokas . Es nosolijos muzha vairs nelaist ne1 pie savam lupam klat,kas ir divaini,jo man tmr ir salidzinoshi daudz tetovejumu.. Pagajushi daudzi gadi un mans lupu dabigais tonis ir mainijis krasu. Man ir nezheligs nikjis lupas plest un kjibinat + gandriz katram cilvekam vismaz reizi muzha ir bijusi kada aukstumpumpa . (Rezultata lupas itka ir,bet palikushas blavas un nevienmeriga toni. ) Anete man atgrieza manu dabisko lupu toni. (Nude) Padarija lupas lidzenas,simetriskakas un apeteligi maigi roza toni. Kas parsteidzoshi- Ta bija maigaka un nesapigaka procedura ever :) Liela dalja pernament meistaru strada tikai ar kadu noteiktu kjermenja dalju. (Uzacis, lupas, acis ,krushu oreola ,plikpauriba atsevishkji utt) katrai no tam nepiecieshams savs diploms . Attiecigi ne visi grib macities ,citiem vnk bail . Anete prot visu un turpina apgut ! Pernamentam nav jabut uzkritosham un spilgtam . Shis ir dzivs pieradijums tam,ka tas varbut teju pamanams un ljoti dabisks ! Check anetes profile —-> @anetesteina

A post shared by Léna Ushakova (@ushakovaonair) on

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu