Ostapenko piedzīvo zaudējumu Madrides turnīra dubultspēļu pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Aļona Ostapenko
Aļona Ostapenko Foto: EPA/Scanpix

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko piektdien piedzīvoja zaudējumu Madrides WTA "Premier" sērijas turnīra dubultspēļu pusfinālā.

Pusfināla mačā Ostapenko kopā ar Veru Zvonarjovu no Krievijas ar 4-6, 4-6 pārliecinoši piekāpās kanādietei Gabrielai Dabrovski un ķīnietei Sjui Jifaņai, kuras dubultspēļu rangā dala 15.vietu un turnīrā izliktas ar sesto numuru.

Iekļūšana pusfinālā Ostapenko ļāva iegūt 390 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Dabrovski un Jifaņai ir pa astoņiem dubultspēļu tituliem. Zīmīgi, ka kanādiete pērn kopā ar Ostapenko triumfēja Dohas WTA "Premier" sērijas turnīra dubultspēļu sacensībās. Kanādas un Ķīnas duets cīņā par vietu pusfinālā Madridē apturēja dubultspēļu ranga vadošās tenisistes Kateržinu Sinjakovu un Barboru Krejčīkovu no Čehijas.

Karjeras laikā Latvijas tenisiste ieguvusi trīs WTA dubultspēļu titulus.

Pirmajā kārtā Latvijas un Krievijas duets ar 7-6 (7:4), 7-5 pārspēja taivānietes Latišu un Kaičeņu Čanas, kuras kopā uzvarējušas 12 WTA turnīros un šajās sacensībās bija izliktas ar septīto numuru, bet otrajā kārtā viņas ar rezultātu 1-6, 6-1, 10:8 uzveica baltkrievieti Aļaksandru Sasnoviču un ukrainieti Ļesju Curenko, kamēr ceturtdaļfinālā pārliecinoši ar 6-0, 6-3 apspēlēja rumānietes Irinu Mariju Baru un Mihaelu Buzarnesku.

Tikmēr Anastasija Sevastova duetā ar Krievijas tenisisti Anastasiju Pavļučenkovu dubultspēlēs apstājās pirmajā kārtā.

Vienspēlēs Sevastova apstājās trešajā kārtā, bet Ostapenko nepārvarēja otro kārtu.

Turnīrs Madridē ir pēdējās nozīmīgās sacensības pirms māla sezonas kulminācijas - Francijas atklātā čempionāta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu