Sestdien ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā četri cilvēki

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Valsts policija. Ilustratīvs attēls
Valsts policija. Ilustratīvs attēls Foto: Valsts policija/FLICKR

Sestdien ceļu satiksmes negadījumos gājuši bojā četri cilvēki, bet negadījumos cietušo skaits bija 27, informē Valsts policija.

Divi bojāgājušie bija Latgalē, bet pa vienam - Zemgalē un Vidzemē.

Vakar plkst. 6.10 Kārsavā, Vienības ielā, kāds autovadītājs, vadot automašīnu "BMW", iebrauca kokā. Ceļu satiksmes negadījumā gāja bojā automašīnas vadītājs un pasažiere, kā arī vēl viens pasažieris nogādāts medicīnas iestādē.

Savukārt plkst. 6.25 Madonas novada Praulienas pagasta "Sauliešos" uz autoceļa Madona-Varakļāni kāds autovadītājs, vadot automašīnu "Mercedes-Benz", nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Negadījumā cieta automašīnas vadītājs un pasažiere, kuri ar traumām nogādāti medicīnas iestādē. Negadījuma vietā no gūtajām traumām mira otra automašīnas pasažiere.

Sestdienas vakarā plkst. 21.14 Viesītes novada Rites pagastā uz autoceļa Vecumnieki-Nereta-Subate automašīnas "Volkswagen Golf" vadītājs nobrauca no ceļa braucamās daļas un apgāzās. Automašīnas vadītājs no no gūtajām traumām gāja bojā notikuma vietā.

Policija visos gadījumos skaidro notikušā apstākļus.

Kopumā vakar valstī reģistrēti 79 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši 27 cilvēki. Visvairāk avāriju noticis Rīgas reģionā - 30, bet vismazāk Vidzemes reģionā - astoņas.

Kurzemē un Zemgalē notikušas pa 15 avārijām, bet Latgalē - 11.

Lielākais cietušo skaits bijis Rīgas reģionā - 16, bet Latgalē negadījumos cietuši pieci cilvēki. Vidzemē negadījumos cietuši trīs cilvēki, Zemgalē - divi, bet Kurzemē - viens.

Negadījumos vakar cietuši trīs gājēji un astoņi velosipēdisti. Seši velosipēdisti cietuši negadījumos Rīgas reģionā.

Kopumā ceļu satiksmes jomā vakar kārtībsargi sastādījuši 452 administratīvo pārkāpumu protokolus, tajā skaitā 221 par ātruma pārsniegšanu, vienu par agresīvu braukšanu un 15 par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu