Stupelis ar Baksu izcīna sesto vietu PČ ceturtajā posmā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Stupelis un Etjēns Bakss
Kaspars Stupelis un Etjēns Bakss Foto: Ekrānuzņēmums no video

Latvijas vadošais blakusvāģu motokrosa kantētājs un trīskārtējais pasaules čempions Kaspars Stupelis kopā ar nīderlandiešu pilotu Etjēnu Baksu svētdien Čehijā izcīnīja sesto vietu pasaules čempionāta sestajā posmā.

Uzvaru posmā svinēja pasaules čempions Marvins Vanlušens no Beļģijas, kurš pirmajā braucienā bija ātrākais, bet otrajā finišēja otrais, summā tikdams pie 47 punktiem.

Tikmēr Stupelis ar Baksu pirmajā braucienā bija ceturtie, bet otrajā braucienā finišēja astotajā pozīcijā, kas summā deva 31 punktu un sesto pozīciju.

Savukārt cits Latvijas kantētājs Lauris Daiders ar igauni Kertu Variku pirmajā braucienā ieņēma 11.vietu, bet otrajā braucienā bija pozīciju zemāk, tikdami pie 19 punktiem un 11.pozīcijas posma ieskaitē.

Pēc četriem posmiem līderpozīcijā ar 167 punktiem izvirzījies Vanlušens, otrajā vietā ar 161 punktu ir Bakss/Stupelis, bet Variks ar Daideru iekrājuši 79 punktus un ieņem devīto vietu.

Šosezon pasaules čempionātā blakusvāģu motokrosā būs 14 posmi, no kuriem desmitais 28.jūlijā notiks Latvijas trasē Stelpē.

Stupelis un Bakss aizvadītajā sezonā izcīnīja trešo vietu pasaules čempionāta kopvērtējumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu