Trīs horoskopu zīmes, par kurām vīrieši ātri vien zaudē interesi

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: depositphotos.com

Romantiskas attiecības ir liela daļa no katra cilvēka dzīves, taču dažkārt pat īpaši šarmantām un pievilcīgām dāmām ir problēmas ar ilgspējīgu attiecību veidošanu. To, kādu lomu partnera noturēšanā spēlē zvaigznes, vēsta portāls "Postimees".

Ūdensvīrs

Pirmajā acu uzmetienā var šķist, ka šīs Zodiaka zīmes pārstāvei ļoti veicas - viņu vienmēr "ielenc" neliels bariņš pielūdzēju, kurus pievilina šīs dāmas neparastā personība un unikālais skatījums uz dzīvi. Diemžēl Ūdensvīra zīmes sievietes pārsvarā savas izredzes uz ilgspējīgām attiecībām sagrauj jau pašā iepazīšanās sākumā, pārlieku izrādot savu pieķeršanos.

Dāmām der atcerēties par to, ka katrā vīrietī ir mednieka instinkts - krietni labāk būs, ja šī sieviete ļaus partnerim par sevi mazliet pacīnīties.

Zivis

Zivis ir maiga, romantiska un viegli ievainojama Zodiaka zīme. Tieši šīs īpašības piesaista vīriešus un pēcāk - atbaida tos. Kad zem šī zvaigznāja dzimusī satiek potenciālu partneri, tā tūdaļ metas tam uzticēt visas savas raizes un pārvēršas par neko nevarošu būtni, kas nav spējīga pati par sevi parūpēties. Šāda attieksme vīrietim rada jautājumus - "Kā tad viņa maz tiek galā ar savu dzīvi? Varbūt viņa vienkārši vēlas mani izmantot?"

Ja šādas domas rodas jau attiecību sākumā, nav liels pārsteigums, ka stiprā dzimuma pārstāvja interese ātri vien apsīks.

Strēlnieks

Šīs Zodiaka zīmes sieviete pēc dabas ir īsta medniece un mīlestību redz kā sava veida spēli. Strēlnieces pret attiecībām izturas nenopietni un bieži vien sava prieka pēc spēlējas ar vīrieša jūtām. Adekvāts un nobriedis partneris ātri vien "atkodīs" Strēlnieces rotaļāšanos un mēģinās pēc iespējas ātrāk distancēties no attiecībām uzskatot, ka tām nevar būt nākotne.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu