Nopludināts balss ieraksts, kurā Porziņģis komentē asiņaino konfliktu (11)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Internetā noplūdis balss ieraksts, kurā it kā pats Kristaps Porziņģis skaidro notikušo konfliktsituāciju Liepājā, kurā slavenajam basketbolistam tika pārsista acs un saplēsts krekls. 

"Piečakarējās, uzkrāmēja man pirmo [sitienu], tad es vienkārši sāku maukt atpakaļ, tad tur it kā biš norimās vienu brīdi. Vienu tur manējo uzreiz noguldīja, divus noguldīja uzreiz, kaut kādi karostnieki ķipa. Un tad neko, it kā norimās.

Tad viens ar krēslu meta, trāpīja man pa galvu [un] vēl vienam čomam. Vairāki tur tie krēsli lidoja.

Un tad atkal. Un tas to vienu noķēra reāli, noguldīja un sadauzīja viņam normāli seju. Bet kaut kā mani tad nogrūda nost vai kas, es cēlos, es kāpos atpakaļ, un tad man vienu labi uztrāpīja, te tā to pieri pārsita, tad man visa tā seja asiņaina, bet tā savādāk viss kārtībā. To roku biš sačakarēja, bet būs labi," teikts balss ierakstā.

Jau vēstīts, ka svētdien, 12. maijā, internetā tika publicēts video, kurā redzams kā Porziņģis ar saplēstu kreklu un pārsistu aci metas skaidroties ar kādu vīrieti un pagrūž malā sievieti. Situācijā tikuši iesaistīti arī policijas un apsardzes darbinieki. 

Kāds vietējais iedzīvotājs portālam TVNET atklāja, ka incidents noticis pie Liepājas naktskluba "Cukurfabrik'", kur sportists atpūties kopā ar draugiem. Izklaides vietā atradusies cita kompānija, ko vietējie dēvē par "Karostas bandu". Kluba apsardze šai kompānijai palūgusi atstāt izklaides vietas telpas, taču šie cilvēki, spriežot pēc vietējā iedzīvotāja stāstītā, palikuši gaidīt pie kluba ieejas, lai pēc apsarga darba laika beigām ar viņu izrēķinātos. Brīdī, kad Porziņģis ar saviem draugiem devies ārā no kluba telpām, izcēlies konflikts starp viņiem un iepriekšminēto kompāniju. 

Foto: Kristaps Porziņģis - jaunais Dalasas "Mavericks" basketbolists

Komentāri (11)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu