"Vingruma" Ieva: masiere saka, ka mans augums ir citāds jau

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Publicitātes foto

Es krāpju savu mīļo riteni, es vairs neveltu 35 min tam, bet gan 25 un eu uz treadmill! Lenta= skrejceļš, taka paņēmusi manu prieku un izaicinājumu, ka var iet ar pretestību. Tā redz tā kāja paslīd un Tu nemanot savu uzticīgo attieksmi maini.

Izlaidīgu nedēļu noskaņā šajā nedēļā jāsaņemās un pirmdiena, otrdiena ir treniņa dienas. Nedēļas vidū jau atkal svētki. Šoreiz pirmdiena paiet trenažieru zālē kaut arī es vēlu ierodos un esmu finālā aizskrējusi ar visām atslēgām, jo bija žēl Oksanu, kurai aiz manis jāver ciet Vingruma kluba durvis. Labi, ka satieku Klintu otrdienas rītos 6.45 un varu atdot atslēgas atzīstotiet grēkos.

Otrdien galva aizgāja savu ceļu, domās biju pieņēmusi lēmumu, ka vairāk jāpatrenē kājas, jo Elīna noteikti dos vingrinājumus rokām, presei utt. Ka Tevi divi deviņi, no kurienes tādi sapņi?! Tagad arī man ir viena vingrošana, kura man nepatika, bet ne jau tāpēc, ka slikta, bet tāpēc, ka es tizla un nevaru izpildīt kā vajag. Vēl trenere saka: skaties spogulī! Dieviņ, vēl arī to tizlumu redzēt spogulī! Traks var palikt. Nu tā nomocīju vingrošanu ar krampjiem stilbos, jo bija vingrinājumu kājām. Ko tā galva domāja, nezinu!

Trešdiena kā brīvdiena, eksportnieku saiets un ir jauna iesauka Eksportnieka iedegums! Traktorista zin visi, bet eksportnieka ir ¾ rociņa un pulkstenis

Jauks laiks, jauka grilēšana, maza sportošana.

Ceturtdien ar gudru ziņu esmu laicīgi klubā, lai var iesildīties un te nu man ļauj izvēlēties kādu rīku lietosim. TRX, protams, mana atbilde. Šoreiz amerikāņu teiciens: be careful what you wish for ! ļoti vietā. Trenere Elīna iedeva kārtīgi “piepīpēt”gan presei, gan rokām, gan kājām. Tāda sajūta, ka mati nevingroja, viss pārējais bija kustībā. Ļoti labs treniņš, superīga slodze. Nogurums tāds, ka varēja iet gulēt jau dušā.

Foto: Publicitātes foto

Piektdienas rīts nāca ar negaidītu atziņu: oj, vakar laikam bija kārtīgs treniņš! Labi vai slikti, bet visa diena pagāja mašīnā darbos: Rīga-Saldus-Nākotne-Ikšķile! Sēžot jau liekas, ka viss OK, bet tad ir jāizkāpj no mašīnas un izrādās, ka visur jūt muskuļus. Ātra ziņa glābējam, t.i. masierītei Airai vai viņa var ko līdzēt sestdien. Man arī veicās un atbilde bija pozitīva. Tas nozīmē, ka sestdien masāža. Kā ierasts, piektdienas vakarā mēs ar suni pa naksnīgo Ikšķili. Suns laimīgs, es šoreiz piesalu pie asfalta! Nu velnišķīgi auksti tajā naktī.

Sestdiena sākas ar brokastīm un mazajiem darbiņiem, jo 14.00 mums ir svētki, atbrauc masiere. Aira ilgi nebija mani redzējusi un saka, ka var manīt atšķirību, dibens citāds un tur neesot kunkuļi utt. No profesināļa to ir patīkami dzirdēt, laikam tad rezultāts tai sportošanai ir acīmredzams.

Foto: Publici

Sestdienas vakara pastaiga ir labāka, jo siltāka un mēs maršrutu pagarinam, kā arī mēģinu ātrumu regulēt. Grūti, jo suņam suņa daba, vēstuļu daudz pie tiem stabiem ko lasīt

Svētdiena paiet mierīgi kā tam pēc bībeles teikts. Pavingroju pa māju ar putekļu sūcēju un grīdas mazgājamo. Mani draugi trenažieri dabūs mani gaidīt līdz otrdienai, jo pirmdienu esmu saorganizējusi kā darba dienu – komandējums uz Igauniju. Nākošnedēļ atkal grūtā nedēļa, jo pusi no tās būšu Polijā.

Ceru uz sapratni gan no riteņa puses, gan no trenažieru, gan no Vingruma kluba!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu