Miks Ozoliņš paziņo, ka ir attāluma attiecībās ar Madaru Kiviču (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp

Starp skandalozā mūziķa Andra Kiviča sievu un divu meitu māmiņu Madaru Kiviču un ASV dzīvojošo latviešu režisoru Miku Ozoliņu jau vairāk nekā mēnesi vieno kas vairāk par vienkāršu draudzību. Mātes dienā 12. maijā Ozoliņš nācis klajā ar publisku paziņojumu - viņam un Madari ir izveidojušās attāluma attiecības!

Ozoliņš vietnē "Facebook" publicējis fragmentu no videozvana, kurā redzams sarunājoties ar Kiviču. Viņš apsveicis visas latviešu māmiņas Mātes dienā, īpaši siltus vārdus veltot Madarai. "Sveicieni visām latviešu māmiņām! Jo īpaši šai te über-pacietīgajai, atbildīgajai, un tajā pašā laikā (acīmredzami un par laimi) sevi ne-pārāk-nopietni-uztverošajai — foršajai un skaistajai mammai vārdā Madara Kiviča JEB "Kā izklaidēties attāluma attiecībās"," tā pie publiskotā video raksta Ozoliņš.

Kā izdevumam "Privātā Dzīve" maija sākumā atklāja Kiviča, abu attiecības sākušās kā joks, taču pāraugušas nopietnākā simpātijā. "Kas attiecas uz Miku - mēs varētu būt interesants tandēms. Man vienmēr ir gribējies attiecības, kurās vīrietis un sieviete dara kaut ko kopā, papildina viens otru. Taču nevajag skriet notikumiem pa priekšu," tā Madara, piebilstot, ka vasaru plāno pavadīt kopā ar Miku un abu atvasēm. 

Kā zināms, Mikam no iepriekšējām attiecībām ar dziedātājas Rianas bekvokālisti Kimberliju Inci ir meita Eislija Meja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I just said "YES"! Priecīgu Pavasari! ?☀️☘ via @miksozolins #springmood #goal

A post shared by Madara Kiviča (@madara.kivica) on

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu