Meganai un princim Harijam piešķirta otrā mājvieta - dzīvoklis Bekingemas pilī (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: SIPA/Scanpix

Megana, princis Harijs un viņu jaundzimušais dēls Ārčijs drīzumā pārvākies uz Bekingemas pili, kur jaunā ģimene dzīvos līdzās pašai karalienei Elizabetei II. Karaliskais pāris pirms tam mitinājās Frogmoras namā, Vindzoras pils teritorijā. 

Ņemot vērā, ka karaliskais pāris pēdējā laikā aktīvi darbojas Londonā, bet esošā mājvieta atrodas ievērojamā attālumā no "darba vietas", kādēļ karaļnams ir lēmis par labu Meganai un Harijam, piešķirot ģimenei otru mājvietu pašā Londonas sirdī. Uzreiz pēc salaulāšanās, princis un bijusī Holivudas aktrise mitinājās Kensingtonas pilī, bet vien pirms mēneša abi pārcēlās uz Frogmoras namu. Pērn izslavētajā Frogmoras namā tika uzsākti vērienīgi renovācijas darbi, kas britu karaļnamam izmaksāja trīs miljonus mārciņu.

Britu karaļnamam mājvietas piešķiršana Bekingemas pilī ģimenes locekļiem ir standarta procedūra. Ja kāds no monarhu ģimenes pārstāvjiem dzīvo ārpus Londonas, tiem tiek piešķirta mītne Londonas centrā, Bekingemas pilī, kur dzīvo arī pati Lielbritānijas karaliene Elizabete II. Šādas privilēģijas ir princim Endrjū un princim Edvardam. 

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Svarīgākais
Uz augšu