Tapusi dokumentālā filma par seriālu "Troņu spēle" (2)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
“Troņu spēle: pēdējā sardze” (Game of Thrones: The Last Watch)
“Troņu spēle: pēdējā sardze” (Game of Thrones: The Last Watch) Foto: publicitātes

Jau šo svētdien, 19. maijā pie skatītājiem visā pasaulē nonāca grandiozā un episkā HBO seriāla “Troņu spēle” (Game of Thrones) pati pēdējā sērija. Taču tā vēl nenozīmē atvadas no iemīļotajiem varoņiem. 

26. maijā, nedēļu pēc seriāla pēdējās epizodes publiskošanas, pie uzticamajiem “Troņu spēles” faniem nonāks dokumentālā filma “Troņu spēle: pēdējā sardze” (Game of Thrones: The Last Watch). Gluži tāpat, kā visas seriāla “Troņu spēle” sezonas, arī tam veltīto dokumentālo filmu no 27. maija būs iespējams redzēt LMT viedtelevīzijā.

“Seriāls “Troņu spēle” nenoliedzami ir viens no vērienīgākajiem televīzijas formāta projektiem pēdējā gadu desmitā, un ir tikai likumsakarīgi, ka tas pelnījis grandiozu atskatu uz astoņiem gadiem, kas pavadīti Vesterosas pasaulē. Jau tagad pēc katras jaunākās 8. sezonas epizodes publiskošanas piedāvājam iespēju noskatīties arī īsu dokumentālo stāstu par epizodes filmēšanas procesu, taču dokumentālā filma nodrošinās ar vēl neredzētiem skatiem un aizraujošu informāciju par “Troņu spēles” tapšanas aizkulisēm. Tomēr, lai arī šim stāstam par septiņām karaļvalstīm pienākušas beigas, jau jūnijā pie skatītājiem nonāks seriāla “Lielie mazie meli” (Big Little Lies) otrā sezona, sāksim demonstrēt jauno seriālu “Eiforija” (Euphoria), gaidāmi arī citi kvalitatīvi jaunumi no HBO,” atklāj viedtelevīzijas satura eksperte Anna Rozenvalde.

“Troņu spēle: pēdējā sardze” (Game of Thrones: The Last Watch)
“Troņu spēle: pēdējā sardze” (Game of Thrones: The Last Watch) Foto: publicitātes

“Atvadas no Vesterosas un cilvēkiem, kas uzcēla tās galmu,” filmu piesaka tās veidotāji. Divu stundu garās atvadas no visu laiku iemīļotākā seriāla solās būt fantastiskas, jautras, interesantas, emocionālas un gandarījumu sniedzošas. Dokumentālā filma sekos ne tikai filmas galveno varoņu ikdienai filmēšanas laukumā, bet arī atklās milzum daudz tehniskas detaļas – skatītāji varēs uzzināt, kā radīts sniegs milzīgajos filmēšanas laukumos, iepazīsies ar specefektu radīšanas komandu, operatoriem un vēl daudz ko citu. Lai uzņemtu šo dokumentālo filmu, atzītā britu režisore Dženija Finleja (Jeanie Finlay) visa gada garumā sekoja filmēšanas komandai, lai dokumentētu atzītā seriāla pašu ambiciozāko un tehniski sarežģītāko sezonu.

Kompānija HBO publiskojusi dokumentālās filmas pirmo reklāmas rullīti.

Noskaties.

Raksts tapis sadarbībā ar LMT mājas viedtelevīziju.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu