Pēc aizrādījuma nogriezt mūziku klusāk ballētāji mēģina kaimiņus pārmācīt ar ugunsdzēšamā aparāta putām

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Ugunsdzēšamie aparāti. Ilustratīvs attēls
Ugunsdzēšamie aparāti. Ilustratīvs attēls Foto: pixabay.com

Rīgas pašvaldības policija (RPP) izšķīrusi kaimiņu konfliktu, kas bija izcēlies pēc tam, kad pēc aizrādījuma naktī nogriezt klusāk klusāk mūziku ballētāji bija mēģinājuši kaimiņus pārmācīt ar ugunsdzēšamā aparāta putām.

Kā informēja RPP, 11.maijā policija saņēma izsaukumu uz Vecrīgu, kur kādā īres namā vieni no pastāvīgajiem īrniekiem bija sarīkojuši nekārtības, traucējot turpat dzīvojošajiem tūristiem.

Ierodoties norādītajā adresē, sastapts nama pārvaldnieks. Izsaucējs pastāstījis, ka pie viņa vērsušies īres namā dzīvojošie Spānijas pilsoņi. Pāris sūdzējies, ka blakus dzīvoklī naktī notikusi ballīte, savukārt pēc aizrādījumiem nogriezt mūziku klusāk jaunieši viņu ārdurvis appūtuši ar ugunsdzēšamā aparāta putām. Rīta pusē daļa no jauniešiem durvis nomazgājuši, taču putas tikušas arī mājoklī un daudzviet palikušas kāpņu telpā.

Likumsargi pēc pārrunām gan ar tūristiem, gan apsaimniekotāju devās uz jauniešu dzīvokli. Tikai pēc ilgstošas klauvēšanas viens no jauniešiem durvis atvēra. Īrnieks apgalvoja, ka iepriekšējā vakarā esot uzaicinājis pie sevis vairākus draugus. Visi devušies uz Vecrīgu, bet pēc tam nolēmuši turpināt izklaides dzīvoklī. Mājoklī esot ieradušies arī vairāki viņam nepazīstami cilvēki, tādēļ vīrietis teica, ka nezinot, kurš tieši uz kaimiņu durvīm izpūtis ugunsdzēšamo aparātu.

Turpat dzīvoklī arī pamanīti vēl citi jaunieši un blakus stāvošā Spānijas pilsone atpazina vienu mājoklī esošajiem jauniešiem kā pārkāpēju.

Puisim policija palūdza iznākt no dzīvokļa, lai atsevišķi veiktu pārrunas. Iespējamais vainīgais apgalvoja, ka esot tikko pamodies un neko par notikušo nezinot. Pārrunu laikā atklājās vairākas pretrunas puiša un viņa draugu skaidrojumos.

Veicot pārrunas ar visām notikumā iesaistītajām pusēm, panākta vienošanās, ka jaunieši izmazgās un izvēdinās kāpņu telpu, kā arī nopirks jaunu ugunsdzēšamo aparātu. Tāpat viņi likumsargu klātbūtnē atvainojās tūristiem par savām izdarībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu