Aminata atklāj, ko domā par “Carousel” Eirovīzijas dziesmu “That Night”

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Aminata Savadogo 2015. gadā piedalījās starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā Austrijā ar dziesmu “Love Injected”, finālā iegūstot 6. vietu, savukārt šogad mūsu valsti Izraēlā pārstāvēs grupa “Carousel” ar dziesmu “That Night”! Aminata sarunā ar TVNET pastāstīja, ka uzskata šo skaņdarbu par nomierinošu.

“Man liekas, ka tā ir diezgan patīkama dziesma. Mierīga. Es domāju, ka tā patīk daudziem,” tā Aminata.

Uz jautājumu, cik tālu, viņasprāt, tiksim, dziedātāja atbildēja šādi: “Tiešām grūti prognozēt – tas ir ļoti atkarīgs no tā, kā šī dziesma nolasīsies. Svarīgi, kas uzstājas pirms tam, kas pēc tam. Manuprāt, ir iespējams viss kaut kas.”

Savadogo šā gada pārstāvjiem iesaka tiešām izjust priekšnesumu: “Ja viņi paši to izbaudīs uz skatuves, tad arī skatītājs izbaudīs. Un tad arī būs tas labākais rezultāts. Tāda pieredze tomēr ir kas īpašs. [..] Atceros, ka uz skatuves jutos brīnišķīgi.”

Kā jau ziņots, pirmais starptautiskā Eirovīzijas dziesmu konkursa pusfināls Telavivā, Izraēlā, notiks 14. maijā, bet otrais – 16. maijā. Kopumā šī gada konkursā piedalīsies 42 valstis, no kurām 36 sacentīsies divos pusfinālos. Vieta finālā 18. maijā automātiski nodrošināta tā saucamajam “lielajam pieciniekam” – Francijai, Vācijai, Itālijai, Spānijai un Apvienotajai Karalistei, kā arī 2018. gada konkursa uzvarētājai Izraēlai.

Par iekļūšanu finālā Latvijas pārstāvjiem otrajā pusfinālā būs jācīnās ar Šveici, Zviedriju, Īriju, Austriju, Moldovu, Rumāniju, Dāniju, Armēniju, Albāniju, Azerbaidžānu, Maķedoniju, Norvēģiju, Krieviju, Nīderlandi, Horvātiju, Lietuvu un Maltu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu