Rūta Dvinska pirms dzemdībām pētījusi, kā netraumēt pirmo bērnu, ģimenē ienākot otrajam (2)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: instagram.com/rutadvinska/

Kanāla LNT laika ziņu moderatore Rūta Dvinska un rīta raidījuma "900 sekundes" moderators Kaspars Dvinskis 9. maijā Siguldā sagaidīja savu otro bērnu. Sociālajā tīklā “Instagram” tagad jau divu bērnu māmiņa pastāstīja, ka abi nopietni gatavojušies jauna bērna ienākšanai ģimenē.

“Izzinājām, gājām uz kursiem, uzklausījām psihologa ieteikumus, citu pieredzi, daudz par to lasījām un izvēlējāmies sev pieņemamākos un saprotamākos ieteikumus, kurus arī ļoti ievērojam! Ar visu padalīties nevaru, protams, tas katram jāizzina pašam un jāsaprot, kas der jūsu bērniņam! Ieteikumu ir patiešām daudz un dažādi, bet tas, kas man ļoti palīdzēja, bija psiholoģes teiktais - “jāsaprot, ka otrais bērns nav pirmdzimtais un nekad vairs nevar būt tāda situācija, kā bija ar pirmo bērniņu, kad viņš bija vienīgais aprūpējamais!” Un, jo ātrāk to pieņem, jo vieglāk tikt galā ar sevis šaustīšanu par nepietiekamu uzmanības veltīšanu kādam no bērniem.

Bērna adaptācijas periods ir apmēram seši mēneši un šajā laikā mēs visas Grietas vajadzības apmierinām vispirms!!!

Zīdainis var pagaidīt un, ja viņš paraudās minūti ilgāk, nekas nenotiks, turpretī, Grietu iedragāt psiholoģiski, liekot gaidīt zīdaiņa dēļ, var elementāri. Tas ir tas, kam ticu un pie tā stingri pieturos un līdz šim Grieta ir supermīļa pret māsu, nesaskata viņā nekādu apdraudējumu savam statusam, ir ļoti pozitīvi noskaņota pret bēbi. Bet neaizmirsīsim, ka šādā sastāvā esam vien nepilnu nedēļu,” tā Dvinska.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rūta Dvinska (@rutadvinska) on

Kā zināms, Kaspars un Rūta mija gredzenus 2016. gada vasarā. Viņu pirmā atvase Grieta nāca pasaulē pērnā gada augustā.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu