Festivālā "Artissimo" Rišārs Galjano, "Take 6" un fadu dīva Ana Moura

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Rišārs Galjano
Rišārs Galjano Foto: publicitātes

No 30. jūnija līdz 2. jūlijam Dzintaru koncertzālē notiks pieci koncerti, kas sāksies ar atklāšanas koncertu "Avanti! Artissimo" Dzintaru Mazajā zālē 30. jūnijā plkst.17. VII Starptautiskajā mūzikas festivālā gaidāmi vairāki prominenti viesi - Rišārs Galjano, "Take 6" un fadu dīva Ana Moura.

Hermaņa Brauna fonds festivālu "Artissimo" Jūrmalā rīk kopš 2013. gada. 

Festivāls piedāvā klausītājiem dažādus žanrus – no viegla džeza līdz simfoniskajai mūzikai, radot īpašu gaisotni gan lielajā, gan kamerzālē.

Uz festivālu tiek aicināti augstākās klases mūziķi un ansambļi, bet piedāvātās koncertprogrammas ļauj ar svaigu skatu palūkoties uz mūzikas procesiem pasaulē.

30. jūnijā uz Dzintaru zāles lielās skatuves notiks festivāla svinīgā atklāšana. Jaunu programmu piedāvās portugāļu fadū dīva Ana Moura. Tas būs viņas vienīgais koncerts Baltijā.

1. jūlijā ar Pjacollas melodijām skatītājus aizraus Rišārs Galjano. Izcilais bandoneona spēlmanis ir draudzējies ar Astoru Pjacollu un ar šo komponistu saglabājis siltas attiecības līdz viņa mūža beigām. Gaidāmajā programmā Galjāno ir iekļāvis pats savas kompozīcijas un divu savu izcilo draugu – Astora Pjacollas un Mišela Legrāna – mūziku.

2. jūlijā pl.18 Dzintaru Mazajā zālē jau tradicionāli uzstāsies krievu romances meistari.

Atzītā Krievijas kamermūzikas zvaigzne, izsmalcinātā dziedātāja Jana Ivaņilova (soprāns) un jaunais baritons Saīds Gobečija, kurš kļuva par aizvadītās koncertsezonas atklājumu, piedāvās jaunu, romantisku programmu – Sergeja Rahmaņinova romances. Kopā ar viņiem muzicēs pianiste Inna Davidova.

2. jūlijā pl.20 uzstāsies a cappella grupa "Take 6".

"Take 6"
"Take 6" Foto: publicitātes
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Nepalaid garām!

Uz augšu