FK "Ventspils" galvenā trenera amatā apstiprina Kļosovu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Igors Kļosovs
Igors Kļosovs Foto: FK Ventspils/Facebook

Futbola klubs "Ventspils" galvenā trenera amatā apstiprinājis Igoru Kļosovu.

Kļosovs līdz šim bija galvenā trenera pienākumu izpildītājs, taču tagad viņš oficiāli apstiprināts amatā.

Iepriekš no FK "Ventspils" galvenā trenera amata atkāpās Melnkalnes speciālists Dejans Vukičevičs.

FK "Ventspils" vēsturē Kļosovs kļuvis par vienpadsmito komandas galveno treneri.

"Mēs apsveicam Igoru ar to, ka viņš tagad ir FK "Ventspils" galvenais treneris bez kaut kādām piebildēm utt. Stādīt priekšā Igoru Latvijas futbola līdzjutējiem nav nepieciešamības: viņš ir pieredzējis speciālists, daudzus gadus strādājis augstā līmenī. Tā ir gan Latvijas izlase, gan Latvijas klubi, kā arī bagāta starptautiska pieredze Maskavas "Spartakā", augstāko divīziju klubos Azerbaidžānā un Moldovā," paziņojumā norāda FK "Ventspils" sporta direktors Andrejs Butriks.

"Ventspils" komanda nav uzvarējusi jau četrās spēlēs pēc kārtas. "Optibet" virslīgas turnīra tabulā ventspilnieki ar 13 punktiem ieņem 5. vietu.

"Mēs saprotam, ka Igors Kļosovs pārņēmis mūsu klubu ne tajā vienkāršākajā periodā," atzīmē Butriks. "Esam pārliecināti, ka šis solis šobrīd ir loģisks un dabīgs. Viņš otro gadu strādā FKV, brīnišķīgi zina futbolistus, zina mūsu prasības, kam patreiz ir liela nozīme. Nav laiks krist galējībās, svarīgi saglabāt vēsu galvu un ticēt izvēlētajam virzienam. Un tad uzvaras noteikti atnāks."

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu